Ianis Hagi a atras toate privirile în urma evoluțiilor bune pe care le-a avut în tricoul lui Rangers, alături de care a câștigat titlul în Scoția în sezonul 2020/21. Fotbalistul, care a vorbit recent despre ceea ce a învățat de când face parte din lotul lui Steven Gerrard, este unul dintre cei mai bine cotați tineri români, iar succesul din fotbal l-a dus în atenția marilor branduri internaționale.
Ianis Hagi are contracte de publicitate cu unele dintre cele mai importante companii de pe glob, încasând anual peste 140.000 de euro. Cea mai mare sumă de bani din publicitate o primește de la Nike, brandul nord american de echipament sportiv cu care Hagi are contract din 2016 până în 2022 plătindu-i 100.000 de euro pe an.
Potrivit Playsport, mijlocașul în vârstă de 22 de ani mai încasează 25.000 de euro de la PepsiCo și 15.000 de euro de la Gillette. Acestor sume de bani li se adaugă salariul de circa 1,4 milioane de euro pe care îl primește de la Rangers, în total, pe an, Ianis Hagi având un venit de peste 1,5 milioane de euro.
Premier League
John Terry, dezvăluiri incredibile despre Mourinho! Ce îi cerea să facă în timpul meciului
07/12/2022 LA 17:33
SEARA MAGICĂ A "BĂIATULUI DE AUR", MORUȚAN. NOTA PRIMITĂ, "PALMELE DE BUCURIE" ALE LUI TERIM ȘI O PELUZĂ DOAR PENTRU EL

Ianis Hagi, aproape de AS Roma

În ultimele luni, mijlocașul român de 22 de ani a fost în atenția mai multor cluburi importante din Europa, însă cei de la Rangers nu au vrut să-i dea drumul în speranța că el va ajuta echipa în Champions League. După ce au ratat calificarea în grupele celei mai importante competiții intercluburi de pe continent, scoțienii au început să ia în calcul varianta unui transfer al lui Ianis Hagi, suma de bani pe care ar urma să o încaseze fiind una importantă pentru bugetul clubului.
Unul dintre ultimele cluburi intrate în cursa pentru semnătura lui Ianis Hagi este AS Roma. Jose Mourinho ar fi dispus să ofere 20 de milioane de euro pentru internaționalul român în iarnă, iar mutarea are șanse mari să se facă.
Potrivit lui Ilie Dumitrescu, fotbalistul se află pe lista mai multor cluburi importante, cărora le-a atras atenția prin modul în care a progresat în tricoul lui Rangers.
"Acolo e competiție în fiecare zi. E un lot numeros, valoros. Eu cred în Ianis, în progresul lui. Mai are mult de muncă. Trebuie să îmbunătățească anumite zone. Aș vrea să rămână să demonstreze la Glasgow și apoi va veni și următorul pas. El a avut cele mai bune cifre ca pasator și a și marcat. A intrat bine. Au fost și momente când a fost puternic mental, și-a acceptat și statutul de rezervă.
La un moment dat, va deveni un lider incontestabil. Are o educație profesională care îl va ajuta. Sunt convins că Ianis, din informațiile pe care le am, și nu vorbesc să mă dau important pentru că nu sunt genul de persoană, este urmărit de cluburi importante. Dar trebuie să stea la Glasgow să își facă treaba. Asta contează mult", a declarat Ilie Dumitrescu la DigiSport.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17