"Maradona din Carpați" și "Messi din Istanbul" sunt doar două dintre poreclele pe care fanii cim-bom i le-au dat lui Moruțan, după cel mai bun meci al său făcut în tricoul Galatei. În săptămâna în care presa turcă vorbea despre un împrumut al său, în iarnă, românul a reușit golul decisiv al partidei cu Goztepe. Dar frumusețea golului de 2-1 nu a fost singura realizare a românului. El a mai "inventat" o pasă de geniu pentru Van Aanholt, șutul fostului jucător al lui Palace fiind scos de pe linia porții de unul dintre fundași.
Whoscored i-a acordat internaționalului nostru nota 8,6, cea mai mare a meciului, Dervisoglu, celălalt marcator al meciului fiind singurul care s-a apropiat de român (nota 8). Ciccâldău a primit 6,9, fiind în multe momente absent din joc. Fostul jucător al Craiovei a compensat însă cu diagonala de la golul decisiv.
Golul superb al lui Moruțan, după o pasă de geniu a lui Cicâldău
Cupa Mondială FIFA
Povestea de film a eroului Argentinei cu strămoși în Scoția! Tatăl său a jucat cu Maradona
ACUM 2 ORE
CITEȘTE ȘI
HAOS TOTAL LA PSG. MBAPPE, SURPRINS DE CAMERE CÂND ÎL VORBEȘTE DE RĂU PE NEYMAR. CE A SPUS

Moruțan, apreciat de Fatih Terim

Imediat după gol, Moruțan a sprintat spre banca tehnică, probabil pentru a-i mulțumi lui Terim pentru încrederea acordată, după ce în ultimele partide fostul mijloaș de la FCSB nu a avut evoluții foarte consistente. Legendarul antrenor turc i-a aplicat un tratament special: "palme de bucurie", după cum notează turcii, dorind parcă să îi transmită că, dacă îi urmează sfaturile, are numai de câștigat.
"Moruțan a simțit pe propria piele bucuria de a marca sub comanda lui Fatih Terim", se amuză turcii, care au imortalizat cele două palme părintești aplicate de "Împărat" mijlocașului român, după gol.
Și cei de la Futbol Arena au surprins momentul bucuriei lui Terim cu Moruțan. "Băiatul de Aur Moruțan și Fatih Terim", au titrat jurnaliștii sursei citate.
Finalul meciului l-a găsit pe Moruțan aclamat de peluză. Românul nu doar că a răspuns chemării fanaticilor fani cim-bom, dar a și dat tonul scandărilor, semn că s-a acomodat suficient încât să învețe cele mai iubite cântece ale suporterilor.
Moruțan și-a revenit după pauză și a înscris un gol foarte frumos. Același lucru s-a întâmplat cu Cicâldău, și el a evoluat mai bine în a doua repriză | Fatih Terim
Cu acest succes, formația cim-bom iese din criză, punând capăt unei serii de 2 egaluri și două înfrângeri. Galata e abia pe 10, la 5 puncte de liderul Fenerbahce.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi a dezvăluit care e marele avantaj al Argentinei în Qatar! "E punctul forte al echipei"
ACUM 3 ORE
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi, record negativ la Campionatul Mondial! E primul jucător din istorie care pățește asta
ACUM 3 ORE