Ianis Hagi a avut prestații excelente la Rangers, din momentul sosirii sale pe Ibrox, în iarna anului 2020. Mijlocașul român s-a adaptat repede la formația pregătită de Steven Gerrard și a contribuit la cucerirea primului titlu de campioană a Scoției, după o așteptare de 10 ani.
Chiar dacă a impresionat în multe momente, Hagi Jr. nu poate fi considerat un titular incontestabil la Rangers. Din acest motiv, presa britanică susține că internaționalul de 22 de ani ar putea fi vândut de noua campioană a Scoției în vară, pentru a-și crește veniturile și a realiza alte transferuri.
Și, potrivit ultimelor informații, Ianis nu duce lipsă de oferte:
Scottish Premiership
Prima reacție a lui Ianis Hagi după operația la ligamentele încrucișate
25/01/2022 LA 19:34
"Din câte știu, interesul Sevillei pentru Ianis nu este nou. Ei îl urmăreau și înainte să ajungă la Rangers. Dar știu că și cei de la Lazio îl urmăresc atent și îl vor pe Ianis. Vom vedea în vară ce se va întâmpla și cum va arăta viitorul lui Ianis.", a spus Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul Constanța, pentru Corriere dello Sport.

Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers în vară! De ce ar renunța Gerrard la mijlocașul român

Potrivit The Scottish Sun, citată de GiveMeSport, "Rangers nu vrea să cheltuie sume mari în vară, iar Hagi pare a fi jucătorul pe care îl poate vinde cel mai ușor".
Jurnaliștii britanici sunt conștienți că Gerrard și-ar dori să-l păstreze pe Ianis, care are contract cu Rangers până în 2024. Totuși, situația financiară l-ar putea obliga pe managerul englez să renunțe la serviciile românului.
"Evident, într-o lume ideală, Steven Gerrard ar trebui să păstreze un jucător atât de talentat, însă el a început ca titular doar de 20 de ori în acest sezon. Pentru a face rost de bani, este greu de crezut că Hagi ar fi o pierdere la fel de mare precum Ryan Kent sau Alfredo Morelos.", a notat givemesport.com.
Din momentul transferului la Rangers, Ianis Hagi a jucat 55 de meciuri, reușind să înscrie 10 goluri și să ofere 14 assist-uri. În prezent, internaționalul român este cotat la 6 milioane de euro de transfermarkt.com.
Scottish Premiership
Ce sfat a primit Hagi după vestea că Mourinho îl vrea la Roma: "Gerrard nu va dori să-l piardă"
02/10/2021 LA 16:31
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
27/09/2021 LA 05:48