Ianis Hagi, mijlocașul lui Rangers și al naționalei României, s-a accidentat grav în meciul Rangers - Stirling 4-0, din „16-imile” Cupei Scoției. Titular în disputa cu echipa de liga a 3-a din Scoția, Ianis a rămas pe teren doar 11 minute. A fost momentul în care s-a ciocnit cu Jordan McGregor, unul dintre fundașii oaspeților și a ieșit accidentat.
Până la urmă, accidentarea șeptarului de pe Ibrox este mai gravă decât se credea inițial. Hagi a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente și a fost deja operat. Se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon, urmând să fie indisponibil până în vară.
FINAL DE SEZON PENTRU IANIS HAGI! MIJLOCAȘUL, OPERAT LA LIGAMENTELE ÎNCRUCIȘATE
Scottish Premiership
Ce sfat a primit Hagi după vestea că Mourinho îl vrea la Roma: "Gerrard nu va dori să-l piardă"
02/10/2021 LA 16:31

Reacția lui Hagi pe Instagram

După operație, Ianis a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de el, dar și doctorului care l-a operat.
" Buna tuturor! După operația de succes de ieri, aș dori să mulțumesc Dr. Andrew Williams și tuturor celor implicați în operație. Sunt entuziasmat și motivat să încep această călătorie care mă așteaptă. Știu că vor urma niște momente grele, dar cu siguranță văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi și de a mă dezvolta ca persoană și jucător de fotbal și sunt sigur că voi reveni mai puternic ca niciodată”, a scris Ianis pe contul său de Instaagram.
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
27/09/2021 LA 05:48
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
24/09/2021 LA 15:23