Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, la reducere! Câți bani vrea Rangers în schimbul românului după eliminarea din Champions League

Bianca Dumitru

Publicat 21/08/2021 la 12:06 GMT+3

Ianis Hagi a fost în vizorul mai multor cluburi importante din Europa în această vară. Cei de la Rangers nu și-au dorit să se despartă de el și i-au stabilit un preț pe care nimeni nu a vrut să-l plătească. Acum, însă, scoțienii sunt dispuși să-l lase pe Ianis Hagi să plece pentru o sumă mai mică de bani.

Ianis Hagi, jucătorul lui Rangers

Credit imagine: Eurosport

În stagiunea 2020/21, Ianis Hagi a adunat 45 de apariții în tricoul lui Rangers, înscriind 8 goluri și oferind 15 pase decisive în toate competițiile. 12 dintre assist-uri au fost reușite în campionatul Scoției, românul remarcându-se drept cel mai bun pasator din Premiership.
În urma prestațiilor bune reușite în tricoul echipei lui Steven Gerrard, Hagi le-a atras atenția, printre altele, celor de la Sevilla, Lazio, PSV Eindhoven și Galatasaray. Inițial, Rangers a refuzat toate ofertele, dorindu-și în schimbul mijlocașului de 22 de ani suma de 11 milioane de euro.
Între timp, scoțienii s-au decis să mai scadă din preț, ca urmare a eliminării din Champions League, care le-a afectat bugetul. Potrivit celor de la Football Insider, șefii campioanei Scoției vor acum să obțină circa 9,3 milioane de euro pentru Ianis Hagi, fiind deciși să profite de faptul că, în urma evoluțiilor bune din sezonul precedent, cota de piață a românului a crescut.
"Rangers ar putea fi forțată să îl vândă pe Ianis Hagi pentru o sumă mai mică decât cea pe care o cere acum pentru a-și echilibra bugetul după eliminarea din Champions League. O ofertă de 8 milioane de lire pentru Ianis ar fi prea bună pentru a fi refuzată", au scris jurnaliștii britanici.

"Un jucător care înflorește"

După evoluțiile bune pe care le-a avut în startul noului sezon, Ianis Hagi a fost lăudat de jurnaliștii de la Daily Star, într-un articol dedicat campioanei Scoției, Rangers.
"Ianis Hagi a marcat 8 goluri și a dat alte 15 pase decisive, dar a avut perioade mai bune și mai rele, lipsindu-i constanța. Dar calitatea lui a fost mereu acolo, el putea să nu aibă mari realizări timp de 80 de minute, iar apoi să creeze un moment de magie, ceea ce nu e deloc rău.
Dar în acest sezon el s-a impus cu autoritate cu 2 goluri și un assist în 3 meciuri, iar atunci când a intrat contra lui Malmo el a fost cel care creat pericol în timp ce Rangers încerca să răstoarne situația. În primul meci cu Livingston a ieșit după o jumătate de oră în urma unei intrări dure, dar în primele 30 de minute românul a fost electrizant.
Este genul de jucător care înflorește când este încurajat de fani și pe care vrea să-i încânte. De cele mai multe ori, mijlocașii lui Rangers dau pase simple, nu încearcă să dea printre linii ca Hagi."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo