Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard! Românul a primit cea mai mare notă în meciul cu St. Mirren

Bianca Dumitru

Actualizat 25/10/2021 la 10:22 GMT+3

Ianis Hagi a fost desemnat cel mai bun fotbalist al lui Rangers în victoria cu St. Mirren, scor 2-1, din a 10-a etapă a Premiership. După meci, Steven Gerrard l-a lăudat pe tânărul jucător român, despre care a spus că a progresat mult de la transferul în Scoția.

Ianis Hagi (Rangers)

Credit imagine: Getty Images

Rangers s-a impus duminică în meciul din a 10-a etapă a Premiership. Echipa lui Steven Gerrard a învins-o cu 2-1 pe St. Mirren, grație golurilor marcate în minutele 42 și 43 de Roofe și Morelos, și a obținut a șaptea victorie a sezonului, fiind lider în clasament, cu 23 de puncte.
Ianis Hagi a fost titular în deplasarea de ieri, aflându-se pe teren pentru 78 de minute. După meci, jurnaliștii publicației Football Scotland au scris că românul a fost "cel mai bun fotbalist al lui Rangers", acordându-i nota 8.
Mijlocașul în vârstă de 23 de ani a fost lăudat și de Steven Gerrard, care a ținut să puncteze că îl consideră pe Hagi unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei sale. Antrenorul a punctat și cât de mult a evoluat Ianis de la transferul în Scoția și a spus că românul mai are încă multe de acumulat și demonstrat.
"Ianis ni s-a alăturat când era foarte tânăr. Este încă foarte tânăr, dar este foarte important că am schimbat felul în care arată din punct de vedere al profilului său. El a înțeles în ce campionat a venit și că trebuie să se remarce pentru a fi luat în seamă, trebuie să fie curajos și să devină un bărbat adevărat.
Fără nicio îndoială, indiferent cât timp va rămâne aici, va da totul, se va lupta, știm cu toții ce calități are Ianis, iar azi a avut o prestație de excepție în majoritatea timpului", a declarat Steven Gerrard la finalul partidei.

"Echipa e înfometată de performanță!"

După victoria lui Rangers cu 2-0 în fața celor de la Brondby, în a treia etapă a grupelor Europa League, Ianis Hagi a fost intervievat de presa scoțiană și s-a declarat extrem de optimist în legătură cu ce poate obține formația din Glasgow în acest sezon. Hagi a garantat că formația sa este extrem de motivată și vrea să treacă la următorul nivel, având toate datele pentru un nou sezon istoric.
"Din câte știu eu, suntem încă în toate competițiile în care suntem angrenați. Știm care sunt așteptările după sezonul trecut, dar vă spun sigur un lucru: această echipă e înfometată de performanță. Știm ce avem de făcut și suntem gata de alte rezultate mari", a spus Ianis Hagi, care a dezvăluit că se aștepta ca stagiunea actuală să fie una cu un început mai lent, după ce s-a întâmplat anul trecut, dar consideră că acum Rangers este din nou la un nivel fantastic.
Rangers a revenit pe primul loc în Scoția și are un avans de 4 puncte față de Celtic. Odată cu victoria contra lui Brondby, formația de pe Ibrox reintră în calculele calificării în 16-imile Europa League, bifând primul succes stagional din grupele Europa League.
"Am spus mereu că stagiunea anterioară a fost una incredibilă. Am arătat consistență în atât de multe meciuri. Era greu ca la începutul sezonului acesta să ne păstrăm aceeași formă, dar am respectat planul tactic al antrenorului și iată că rezultatele vin", a adăugat românul.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo