Ateltico pleca pe hârtie favorită, dar Chelsea e o echipă extrem de incomodă, care e capabilă într-o zi bună să se bată de la egal la egal cu oricine. Simeone a întâlnit o echipă a lui Tuchel care a primit doar două goluri în 8 meciuri. Vorbim de al doilea cel mai bun debut al unui tehnician pe banca lui Chelsea, doar Mourinho reușind să primească mai puține goluri într-un astfel de interval.

Contraperformanță pentru Atletico Madrid

Partida de aseară a reprezentat prima înfrângere a spaniolilor într-un meci considerat "acasă" într-o manșă eliminatorie din Champions League, de când Simeone a preluat echipa, în urmă cu 10 ani.
Liga
Cum arată noul contract pe care Griezmann îl va semna cu Atletico! La ce sumă de bani a renunțat
ACUM 10 ORE
Ce e și mai îngrijorător e modul în care "rojiblancos" au pierdut": nu au reușit nici măcar un șut pe poartă, pentru prima oară în acest secol, în Liga Campionilor.
Jurnaliștii de la Mundo Deportivo au dezbătut modul în care Atletico a jucat, iar viitorul nu sună bine pentru formația din capitala Spaniei. Dacă acum 2-3 săptămâni situația părea ideală pentru Luis Suarez&Co seria proastă din ultimul timp e posibil să îi pună în pericol întregul sezon. În La Liga, după ce a condus din toamnă autoritar, mai are un avans de doar 3 puncte față de Real Madrid, e adevărat, în contextul în care are și o partidă restantă.
"De când Simeone a preluat Atletico la sfârșitul anului 2011, nu sunt multe jocuri în care echipa sa a fost atât de impotentă. Dar la București nu doar că a fost dominată, dar i-a fost extrem de greu să genereze șanse. Jocul a lăsat gustul amar că Ateltico a fost copleșită, inferioară. Formația lui Simeone a arătat în acest sezon că e solidă, dar marți seară a părut nesigură pe propriile forțe de la început până la sfârșit", notează sursa citată.
În schimb, Simeone a încercat să fie optimist și a explicat că încă nu e decisă soarta calificării. La Londra, în fața unui stadion gol, ibericii pot răsturna soarta calificării.
"A mai rămas un meci, nu s-a decis totul. Aproape că n-a fost nicio ocazie de gol pentru ambele echipe, dar ei sunt într-o poziție mai bună pentru că au câștigat.
Până la urmă contează eficiența. A fost acea fază, în care inițial am crezut că a fost ofsaid, dar nu a fost, iar în următorul meci retur încercăm să jucăm mai bine. Jucătorii au fost foarte disciplinați, iar din anumite puncte de vedere, am făcut partida pe care ne-o doream, dar nu am fost la fel de preciși în anumite situații", a punctat "Cholo".
Liga
Barcelona, tot mai aproape de a ajunge la un acord cu Atletico în privința lui Griezmann
01/10/2022 LA 17:19
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24