Ministrul Sportului din Italia, Vincenzo Spadafora, a aprobat reluarea antrenamentelor colective, începând cu săptămâna viitoare, din 18 mai. Astfel, jucătorii vor renunţa la distanţarea socială, însă fotbaliştii vor trebui să limiteze legăturile cu persoanele din exterior. În legătură cu restartul campionatului, ministrul a declarat că autorităţile vor mai aştepta încă o săptămână până când se va lua o decizie.
"Prudenţa este linia corectă pe care trebuie să o urmăm. Cred că mai avem nevoie de o altă săptămână pentru a vedea evoluţia cazurilor noi de coronavirus, apoi vom decide în legătură cu actualul sezon", a spus Vincenzo Spadafora, ministrul Sportului din Italia, potrivit gazzetta.it.
În timp ce autorităţile din Italia se gândesc la cea mai bună strategie pentru reluarea campionatului, mai multe facțiuni ultras ale echipei Torino, formaţie la care a fost depistat un fotbalist infectat cu noul coronavirus, nu sunt de acord cu restartul sezonului.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
"Mii de morţi în fiecare oraş, iar voi vă gândiţi la reluarea Serie A", au scris fanii pe un banner afişat pe strada Filadelfia. "Adevăratul virus care trebuie eliminat sunteţi voi, cei care vreţi să reîncepeţi campionatul", au mai scris suporterii.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02