Fotbal
Serie A

"Adevăratul virus care trebuie eliminat sunteţi voi!". Cel mai dur mesaj în pandemia de COVID-19

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Fani Torino

Credit imagine: Eurosport

DeCristian Mihala
12/05/2020 la 13:27

Ministrul Sportului din Italia a anunţat că începând cu 18 mai jucătorii se pot antrena împreună și că săptămâna viitoare se va lua o decizie în legătură cu reluarea campionatului. Ultraşii lui Torino nu vor reluarea sezonului şi au afișat un banner împotriva autorităților.

Ministrul Sportului din Italia, Vincenzo Spadafora, a aprobat reluarea antrenamentelor colective, începând cu săptămâna viitoare, din 18 mai. Astfel, jucătorii vor renunţa la distanţarea socială, însă fotbaliştii vor trebui să limiteze legăturile cu persoanele din exterior. În legătură cu restartul campionatului, ministrul a declarat că autorităţile vor mai aştepta încă o săptămână până când se va lua o decizie.

"Prudenţa este linia corectă pe care trebuie să o urmăm. Cred că mai avem nevoie de o altă săptămână pentru a vedea evoluţia cazurilor noi de coronavirus, apoi vom decide în legătură cu actualul sezon", a spus Vincenzo Spadafora, ministrul Sportului din Italia, potrivit gazzetta.it.

Serie A

Jucătorul de care Ronaldinho s-a rugat să nu îl mai faulteze. "A venit la mine şi mi-a zis aşa"

ACUM O ZI

În timp ce autorităţile din Italia se gândesc la cea mai bună strategie pentru reluarea campionatului, mai multe facțiuni ultras ale echipei Torino, formaţie la care a fost depistat un fotbalist infectat cu noul coronavirus, nu sunt de acord cu restartul sezonului.

"Mii de morţi în fiecare oraş, iar voi vă gândiţi la reluarea Serie A", au scris fanii pe un banner afişat pe strada Filadelfia. "Adevăratul virus care trebuie eliminat sunteţi voi, cei care vreţi să reîncepeţi campionatul", au mai scris suporterii.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Serie A

Vestea așteptată de toți fanii! Care este starea lui Zlatan, după accidentarea gravă de ieri

IERI LA 11:48
Serie A

"Am vrut să mor!". Ce simte un fotbalist de top, după ce ratează transferul carierei

IERI LA 18:39
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie A
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Liga

Cum va aduce La Liga un omagiu victimelor coronavirusului. Ce se va întâmpla în timpul partidelor

PESTE 16 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

E Talks - cel mai promițător jucător din Europa

00:26:40

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe