Inter Milano a ratat ocazia de a reveni pe prima poziţie în campionatul de fotbal al Italiei, fiind învinsă în deplasare, cu scorul de 2-1, de formaţia Bologna, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 20-a din Serie A, disputată miercuri seară. Bologna a obţinut victoria în finalul jocului (81), prin Nicola Sansone, care a profitat de o gafă incredibilă a portarului român Ionuţ Radu, titular în premieră în actuala ediţie a campionatului italian.
CITEȘTE ȘI:
"PROFEȚIA APOCALIPTICĂ" A LUI OSCAR DAMIANI, ÎNAINTE CA IONUȚ RADU SĂ FACĂ GAFA CARIEREI
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
21/05/2022 LA 06:34

Handanovic l-a ignorat complet pe Ionuț Radu, care plângea precum un copil

La final, internaționalul nostru a fost devastat, conștient că eroarea sa o poate costa pe Inter titlu. Câțiva coechipieri au mers pentru a-l consola și a-l proteja de camerele tv care voiau să îi surprindă supărarea. Deși relațiile dintre portari sunt foarte apropiate, în general, Handanovic l-a ignorat total pe român. Deși acesta se îndrepta în direcția lui, cu lacrimi în ochi, portarul titular al nerazzurrilor nu s-a gândit niciun moment să îl îmbărbăteze. S-a dus direct la vestiare, deși cu siguranță că un sfat și o încurajare de la el ar fi contat foarte mult pentru Ionuț Radu.
"După fluierul final, Ionut Radu, dezamăgit de greșeala care i-a oferit victoria Bolognei, a izbucnit în lacrimi de disperare. Fostul portar al lui Genoa a conștientizat că eroarea sa o poate costa titlul pe Inter și nu și-a putut găsi liniștea. S-a discutat însă și despre reacția căpitanului lui Inter, Samir Handanovic: portarul titular al nerazzurrilor, care a cedat postul miercuri seară din cauza unei accidentări, nici nu și-a intors privirea către coechipierul său care plângea și s-a dus direct la vestiare. În același timp, Correa, Cordaz si Dumfries au încercat să-l consoleze pe Radu. Fundașul olandez a devenit chiar protagonistul unui gest frumos, punându-se în fața camerelor pentru a le împiedica să reia disperarea coechipierului său. Pe scurt, două reacții complet opuse", notează eurosport.it.
https://i.eurosport.com/2022/04/28/3363151.jpg
În urma acestui eşec, Inter a rămas la două puncte în spatele liderului AC Milan, cu patru etape înainte de finalul sezonului. "Diavolul" lui Pioli își permite chiar și o remiză, pentru că în caz de egalitate de puncte are avantajul meciurilor directe.
Programul lui Inter în ultimele 4 etape
  • Udinese (D)
  • Empoli (A)
  • Cagliari (D)
  • Samdoria (A)
Programul lui Milan în ultimele 4 etape
  • Fiorentina (A)
  • Verona (D)
  • Atalanta (A)
  • Sassuolo (D)
https://i.eurosport.com/2022/04/26/3362450.jpg
Serie A
Tătărușanu vs Radu | Cum au influențat cei doi români lupta pentru titlu dintre Milan și Inter
19/05/2022 LA 13:19
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42