Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Profeția apocaliptică" a lui Oscar Damiani, înainte ca Ionuț Radu să facă gafa carierei

Cristian Mihală

Actualizat 28/04/2022 la 07:44 GMT+3

Oscar Damiani, agentul lui Ionuț Radu, atrăgea atenția în februarie că Inter ar putea să aibă probleme serioase din cauza faptului că românului i se dau prea puține șanse să joace. "Profeția" sa s-a împlinit aseară, când internaționalul nostru a gafat incredibil cu Bologna.

Ionut Radu esce dal campo al termine di Bologna-Inter - Serie A 2021-22

Credit imagine: Imago

Simone Inzaghi a fost obligat să-l titularizeze pe Ionuț Radu în partida restantă pe care Interul a jucat-o pe terenul Bolognei, pierdută cu 2-1. Handanovic a acuzat dureri la spate înaintea partidei, iar antrenorul capioanei Italiei s-a văzut nevoit să apeleze în premieră în acest sezon de Serie A la portarul român.
Lipsa partidelor jucate (a bifat un singur meci în acest sezon, în Cupa Italiei) s-a văzut cu vârf și îndesat. Dacă la primul gol al Bolognei nu a avut vreo vină, la reușita lui Sansone din final Radu a comis o gafă incredibilă, dând pe lângă minge în încercarea de a-i pasa unui coechipier, astfel că atacantul gazdelor a marcat probabil cel mai ușor gol al carierei.
"Noaptea care îi dă lui Milan jumătate de Scudetto. Lacrimile lui Radu de la finalul meciului sunt fotografia unui meci nebun, în care nerazzurrii ar fi putut câștiga", scrie Gazetta dello Sport, care și-a adus aminte de o declarație cu rol de profeție dată de agentul românului, Oscar Damiani.
CITEȘTE ȘI:

Ionuț Radu, "victima" lipsei de meciuri

Având în picioare doar meciul din optimile Cupei Italiei, cu Empoli, pe 19 ianuarie, Radu cu siguranță că a simțit multă presiune aseară. În plus, lipsa partidelor și-a pus amprenta pe evoluția sa. Este exact lucrul de care se temea agentul românului, în urmcă cu doar două luni.
"Suntem dezamăgiți, noi dar mai ales băiatul. Va sosi și Onana, la final de sezon, așa că probabil Radu va pleca. Vor fi multe meciuri până la finalul campionatului și, dacă Handanovic se accidentează, vei fi obligat să te bazezi pe un jucător căruia nu i-ai dat deloc încredere, pe care nu te-ai bazat deloc", era mesajul lui Damiani acum două luni.
Inter e la două puncte de Milan și un egal al "diavolului" în ultimele 4 etape nu e suficient pentru nerazzurri, care au handicapul meciurilor directe în caz de egalitate de puncte.
Programul lui Inter în ultimele 4 etape
  • Udinese (D)
  • Empoli (A)
  • Cagliari (D)
  • Samdoria (A)
Programul lui Milan în ultimele 4 etape
  • Fiorentina (A)
  • Verona (D)
  • Atalanta (A)
  • Sassuolo (D)
Premier League 30 aprilie - 2 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo