Fotbal
Serie A

Când se întoarce Serie A. Anunțul oficial făcut de Ministrul Sportului din Italia

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Die Serie A plant den Neustart des Spielbetriebs

Credit imagine: SID

DeVlad Dumitrescu
25/05/2020 la 08:48

Decizia finală va fi luată joi însă ministrul Sportului din Italia a anunțat că Serie A va reveni cel mai probabil pe 13 sau 20 iunie.

Vincenzo Spadafora, ministrul Sportului din Italia, a declarat că sezonul din Serie A va fi reluat ”pe 13 sau 20 iunie”. Actuala stagiune a fost întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus iar Serie A a fost suspendată din martie. O decizie finală privind sezonul actual va fi luată joi, Serie A urmând cel mai probabil să reia actualul sezon, urmând modelul din Germania, acolo unde Bundesliga a revenit pe 16 mai.

”Avem în vedere două date posibile privind revenirea jocurilor din Serie A: 13 sau 20 iunie”, a declarat Spadafora la Rai TG3. ”Avem protocolul pentru reluarea sezonului și este unul similar pentru cel pentru revenirea la antrenamente. Joi vom lua decizie finală privind când va reveni fotbalul”, a completat el. Juventus este pe primul loc în Serie A, la un punct distanță de ocupanta locului secund, Lazio, după 26 de etape.

Serie A

Milan s-a salvat în prelungiri de o rușine istorică, la Spal. Inter, scorul etapei în Serie A

ACUM 8 ORE

”Această situație deosebită ne-a arătat niște probleme esențiale din lumea fotbalului, de aceea vom avea parte de o reformă generală care va avea loc până la sfârșitul verii. Printre aceste probleme se numără și faptul că fotbalistele nu sunt acum considerate sportive profesioniste”, a declarat Spadafora.

Dacă Serie A se va relua la jumătatea lui iunie, va deveni a treia ligă europeană care revine după Bundesliga și La Liga. Campionatul din Spania se va relua pe 8 iunie, guvernul spaniol aprobând în weekend reîntoarcerea fotbalului. Federația din Italia a anunțat anterior că actualul sezon va fi încheiat până pe 20 august, data de 1 septembrie fiind data limită pentru începerea sezonului 2020/2021.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Serie A

Juventus își păstrează avansul la vârful Serie A după o victorie clară la Genoa

IERI LA 21:22
Serie A

OFICIAL - Barcelona a confirmat transferul lui Arthur la Juventus! Pjanic, jucătorul Barcei

29/06/2020 LA 14:40
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie A
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol