Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce a declarat directorul sportiv de la RB Leipzig despre un posibil transfer al lui Drăgușin

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/02/2021 la 17:48 GMT+2

Radu Drăgușin are șanse mari să fie titular în meciul lui Juventus cu Verona de sâmbătă seară iar directorul sportiv al celor de la RB Leipizg a vorbit despre un posibil transfer al românului.

Juventus-SPAL, Coppa Italia 2020-2021: Radu Dragusin (Juventus) (Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

”Este un jucător interesant, dacă vorbim de ce calități are, se potrivește profilului nostru. Noi avem o anumită viziune când facem transferuri, dar acum sunt din ce în ce mai multe cluburi mari care caută să cumpere tineri de perspectivă. Acum, competiția de pe piața transferurilor este mai acerbă din acest motiv”, a declarat Markus Kroschem, conform Bild, citat de DigiSport.
Radu Drăgușin a progresat constant în ultima vreme și este foarte apreciat la Juventus, dar valoarea lotului torinezilor nu îi permită să aibă prea multe minute în picioare. Fundașul român a fost folosit pe final într-un meci din Champions League și într-unul din Serie A, precum și în 2 partide din Cupa Italiei, dar situația de față de la echipa torineză ar putea genera debutul său ca titular în Serie A.

Radu Drăgușin ar putea fi titular cu Verona

Juventus se deplasează la Verona fără Leonardo Bonucci și Giorgio Chellini, ambii accidentați, dar și fără Danilo, care este suspendat. În aceste condiții, Andrea Pirlo are mari probleme la nivelul liniei defensive, iar antrenorul "Bătrânei Doamne" a declarat când a vorbit despre absențe că Drăgușin este o variantă.
"Mergem înainte, nu ne gândim la jucătorii care lipsesc, ci încercăm să profităm la maxim de cei pe care îi avem disponibili. Dragusin poate fi o opțiune de la început. Bernardeschi este și el bine și sunt șanse să intrre în primul 11. În plus, revine și Rabiot. Morata va lipsi cu siguranță, iar în cazul lui Dybala așteptăm decizia medicilor.", a spus Pirlo, citat de Gazzetta dello Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo