”Este un jucător interesant, dacă vorbim de ce calități are, se potrivește profilului nostru. Noi avem o anumită viziune când facem transferuri, dar acum sunt din ce în ce mai multe cluburi mari care caută să cumpere tineri de perspectivă. Acum, competiția de pe piața transferurilor este mai acerbă din acest motiv”, a declarat Markus Kroschem, conform Bild, citat de DigiSport.
Radu Drăgușin a progresat constant în ultima vreme și este foarte apreciat la Juventus, dar valoarea lotului torinezilor nu îi permită să aibă prea multe minute în picioare. Fundașul român a fost folosit pe final într-un meci din Champions League și într-unul din Serie A, precum și în 2 partide din Cupa Italiei, dar situația de față de la echipa torineză ar putea genera debutul său ca titular în Serie A.

Radu Drăgușin ar putea fi titular cu Verona

Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
ACUM 18 ORE
Juventus se deplasează la Verona fără Leonardo Bonucci și Giorgio Chellini, ambii accidentați, dar și fără Danilo, care este suspendat. În aceste condiții, Andrea Pirlo are mari probleme la nivelul liniei defensive, iar antrenorul "Bătrânei Doamne" a declarat când a vorbit despre absențe că Drăgușin este o variantă.
"Mergem înainte, nu ne gândim la jucătorii care lipsesc, ci încercăm să profităm la maxim de cei pe care îi avem disponibili. Dragusin poate fi o opțiune de la început. Bernardeschi este și el bine și sunt șanse să intrre în primul 11. În plus, revine și Rabiot. Morata va lipsi cu siguranță, iar în cazul lui Dybala așteptăm decizia medicilor.", a spus Pirlo, citat de Gazzetta dello Sport.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
IERI LA 18:07
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
IERI LA 13:57