Rangnick va încerca să îi aducă pe San Siro pe Sandro Tonali (unul dintre cei mai promițători jucători din Europa), Dusan Vlahovic, atacantul de 20 de ani de la Fiorentina dar și pe Kristoffer Ajer, fundașul celor de la Celtic. Astfel, el ar urma să fie partenerul pe termen lung în centrul apărării pentru Alessio Romagnoli, căpitanul milanez.
Nu este nimic bătut în cuie însă, iar conform Sky Italia, o soluție pentru postul de fundaș central ar putea fi și Dayot Upamecano, unul dintre cei mai căutați fundași din această vară. Astfel prețul său este unul mare și ar putea fi inaccesibil pentru Milan.
Dusan Vlahovic a devenit în acest sezon titular la doar 20 de ani la Fiorentina, pentru care a marcat de șase ori în 24 de partide. Suma cea mai mare va ajunge însă cel mai probabil la Sandro Tonali, de el fiind interesate și alte cluburi importante din Europa.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
”Nasser Al-Khelaifi l-ar vrea la Paris, mi-a scris astăzi, dar Tonali nu vrea să meargă în Franța. Preferă Inter sau Juventus. De Laurentiis (n.r. - președintele lui Napoli) mi-a oferit 40 de milioane de euro, Fiorentina e dispusă să facă tot ce îi stă în putință, dar viitorul lui e aproape decis. Înainte de pandemie, Barcelona a oferit 65 de milioane de euro și doi jucători interesați, cotați la 7,5 milioane de euro fiecare”, a declarat Massimo Cellino, președintele Bresciei, unde evoluează Tonali.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02