Vlad Chiricheș și Sassuolo se află într-o formă excelentă în Serie A. Formația pregătită de Roberto De Zerbi se află pe locul 8 în campionatul Italiei, cu 5 etape rămase până la finalul sezonului. Sassuolo are de recuperat numai 3 puncte față de poziția a 7-a, ocupată de AS Roma, pentru a se califica în Conference League.
Chiricheș a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Sassuolo în stagiunea curentă. Fundașul român a adunat 19 apariții în Serie A, oferind siguranță pe faza defensivă și reușind să și contribuie la 3 goluri: 2 goluri marcate și un assist.
Căpitanul naționalei României este unul dintre preferații lui Roberto De Zerbi. Din acest motiv, există posibilitatea ca "Chiri" să plece "la pachet" cu antrenorul italian la vară, dacă interesul lui Șahtior Donețk se va materializa.
Serie A
Atitudinea oribilă a lui Handanovic față de Ionuț Radu. Ce a făcut când românul plângea în hohote
28/04/2022 LA 08:16

Chiricheș ar putea ajunge la Șahtior, "la pachet" cu Roberto De Zerbi

Potrivit Gazzetta dello Sport, De Zerbi este dorit de Șahtior. "Minerii" au pierdut titlul în Ucraina în fața lui Dinamo Kiev, marea rivală condusă de Mircea Lucescu, și vor să facă o schimbare la nivelul staff-ului tehnic.
De Zerbi ar fi tentat de oferta ucrainenilor, însă cu o singură condiție: să poată aduce la Șahtior o parte din jucătorii de la Sassuolo. Jurnaliștii italieni suțin că pe lista tehnicianului se numără portarul Andrea Consigli, mijlocașul ofensiv Filip Djuric, atacantul de bandă Jeremy Boga și unul dintre fundașii centrali Vlad Chiricheș și Marlon.
Chiricheș s-a acomodat rapid la Sassulo. Fundașul de 31 de ani a fost inițial împrumutat de la Napoli, în 2019, iar un an mai târziu a fost cumpărat definitiv, în schimbul a 9,5 milioane de euro.
Internaționalul român mai are contract cu Sassuolo până în 2023 și este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com.
Șahtior vrea să recupereze supremația în Ucraina, motiv pentru care oficialii "minerilor" sunt pregătiți să facă investiții răsunătoare în vară. Astfel, nu este exclus ca clubul din Donețk să achite o sumă consistentă pentru a-și întări linia de apărare cu Chiricheș.
Serie A
"Profeția apocaliptică" a lui Oscar Damiani, înainte ca Ionuț Radu să facă gafa carierei
28/04/2022 LA 04:44
Serie A
Reacția lui Acerbi, după ce fanii lui Lazio l-au distrus, acuzându-l că a râs la golul lui Milan
25/04/2022 LA 10:26