Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”Conexiunea românească!” Reacția savuroasă a Parmei după golul lui Mihăilă cu Roma

Vlad Dumitrescu

Actualizat 14/03/2021 la 16:45 GMT+2

Valentin Mihăilă a marcat din pasa decisivă a lui Dennis Man în meciul jucat de Parma cu AS Roma.

Valentin Mihaila - Parma-Roma Serie A 2020-21

Credit imagine: Getty Images

Gazdele au deschis scorul după o combinație 100% românească! Dennis Man a avut o cursă excelentă pe partea dreaptă și i-a pasat precis lui Mihăilă în interiorul careului, cel care a înscris fără probleme pentru al doilea meci la rând. Început perfect de meci pentru Parma, care a preluat conducerea chiar dacă Roma a dominat partida până acum.
Imediat după gol, Parma a reacționat pe contul de Twitter al clubului: ”Man a centrat pentru Mihăilă, care a marcat al doilea său gol în ultimele două meciuri. Conexiunea românească!”

Dennis Man și Valentin Mihăilă au combinat letal în Parma - Roma

Reușita lui Mihăilă a fost remarcată și de amatorii de statistici. Contul de Twitter Squawka Football a făcut o recapitulare a perioadei excelente a lui Mihăilă: ”pe 7 martie a marcat primul său gol din Serie A împotriva Fiorentinei. Pe 14 martie a marcat al doilea său gol din Serie A împotriva Romei. Jucătorul de 21 de ani, Valentin Mihăilă, a înscris în meciuri consecutive pentru Parma”.
De asemenea, combinația dintre cei doi români a ajuns și în atenția celor de la FootballWonderKids, cei care monitorizează tinerele talente din fotbalul mondial pe Twitter.
”Un cuplu promițător de români tocmai au combinat pentru a marca împotriva Romei. Dennis Man a reușit primul său assist de când a sosit în ianuarie. Marcatorul a fost Valentin Mihăilă, adus de la Universitatea Craiova acum șase luni”, au scris ei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo