Gazdele au deschis scorul după o combinație 100% românească! Dennis Man a avut o cursă excelentă pe partea dreaptă și i-a pasat precis lui Mihăilă în interiorul careului, cel care a înscris fără probleme pentru al doilea meci la rând. Început perfect de meci pentru Parma, care a preluat conducerea chiar dacă Roma a dominat partida până acum.
Imediat după gol, Parma a reacționat pe contul de Twitter al clubului: ”Man a centrat pentru Mihăilă, care a marcat al doilea său gol în ultimele două meciuri. Conexiunea românească!”
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24

Dennis Man și Valentin Mihăilă au combinat letal în Parma - Roma

Reușita lui Mihăilă a fost remarcată și de amatorii de statistici. Contul de Twitter Squawka Football a făcut o recapitulare a perioadei excelente a lui Mihăilă: ”pe 7 martie a marcat primul său gol din Serie A împotriva Fiorentinei. Pe 14 martie a marcat al doilea său gol din Serie A împotriva Romei. Jucătorul de 21 de ani, Valentin Mihăilă, a înscris în meciuri consecutive pentru Parma”.
De asemenea, combinația dintre cei doi români a ajuns și în atenția celor de la FootballWonderKids, cei care monitorizează tinerele talente din fotbalul mondial pe Twitter.
”Un cuplu promițător de români tocmai au combinat pentru a marca împotriva Romei. Dennis Man a reușit primul său assist de când a sosit în ianuarie. Marcatorul a fost Valentin Mihăilă, adus de la Universitatea Craiova acum șase luni”, au scris ei.
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02