Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, transferat de propria mamă de la Juventus! Promisiunea făcută de aceasta

Nicu Savin

Publicat 13/05/2021 la 10:31 GMT+3

Cristiano Ronaldo va pleca cel mai probabil de la Juventus în această vară. Ultimul indiciu în acest sens a fost o declarație a mamei sale, care a promis că îl va convinge să joace pentru o altă echipă în sezonul viitor.

Cristiano Ronaldo împreună cu mama sa

Credit imagine: Reuters

Cristiano Ronaldo a mai doborât un record, înscriind cel de-al 100-lea gol pentru Juventus, dar viitorul său la "Bătrâna Doamnă" este tot mai puțin probabil. Ronaldo mai are contract până în 2022 cu torinezii, dar sunt slabe șanse ca acesta să fie dus la bun sfârșit.
Clubul ar dori să scape de salariul imens al starului portughez și speră să obțină și ceva bani în schimbul acestuia, pentru a-și reîmprospăta lotul. În plus, Massimiliano Allegri este principalul favorit să-i ia locul lui Pirlo pe banca tehnică, iar Ronaldo nu ar face parte din planurile noului antrenor.

Cristiano Ronaldo, tot mai aproape de Sporting

Cea mai probabilă destinație a lui Ronaldo este Sporting Lisabona. Ideea de a-și încheia cariera la clubul care l-a lansat în fotbalul mare îi surâde lusitanului, care oricum nu mai are nimic de demosntrat în fotbal. În plus, vârsta nu iartă pe nimeni și e greu de crezut că atacantul ar mai putea juca prea mult la un nivel foarte ridicat, într-un ritm alert, într-un campionat de top al Europei.
Șansele ca Ronaldo să ajungă la Sporting chiar în această vară au crescut odată cu ultima declarație a mamei sale, care le-a promis fanilor noii campioane a Portugaliei că își va convinge fiul să semneze un contract cu gruparea de pe Jose Alvalade.
"Mâine voi merge la Torino şi voi discuta cu el. În sezonul viitor va juca aici, pe Jose Alvalade. Îl voi convinge şi se va întoarce. Sunt fericită pentru acest titlu! A meritat aşteparea.", a declarat mama lui Cristiano, Dolores Aveiro, potrivit Record.
Cristiano Ronaldo a început fotbalul la National Madeira, dar a ajuns la Sporting de la o vârstă foarte fragedă. Acolo a progresat imediat și la numai 17 ani, Ladislau Boloni l-a inclus în echipa mare, în 2002. După doar un an, Manchester United a plătit în schimbul său 19 milioane de €, iar de acolo totul a fost istorie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo