Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum îl vor primi fanii lui Inter înapoi pe Lukaku. Mai e "valabil" bannerul arborat în iarnă?

Cristian Mihală

Publicat 22/06/2022 la 10:23 GMT+3

Romelu Lukaku s-a întors la Inter sub formă de împrumut, dar rămâne de văzut cum îl vor primi fanii nerazzurrilor. În iarnă, după ce belgianul și-a manifestat dragostea pentru gruparea de pe Meazza, tifosii nu au fost impresionați.

Romelu Lukaku - Inter campione d'Italia 2020-2021

Credit imagine: Eurosport

După doar un an la Chelsea, unde nu a dat randament, Lukaku s-a întors în Serie A. Gruparea de pe Stamford Bridge a acceptat împrumutul pentru 8 milioane de euro + bonusuri, scăpând totodată de unul dintre cele mai mari salarii din lot.
Fanii lui Inter ar putea să nu îl primească pe belgian ca pe un erou, așa cum s-ar aștepta mulți, judecând după demersul avut în iarnă. Atunci, Romelu trimisese prin intermediul Sky Sports "declarații de dragoste" către Inter, dar ultrașii nu păreau la acea vreme dispuși să îl ierte pentru că a plecat.
În vara anului trecut, vârful de 29 de ani a ales să plece de pe Giuseppe Meazza, acolo unde contribuise decisiv la câștigarea titlului. Plecările lui Conte și Hakimi l-au determinat să accepte oferta lui Chelsea, deși, după cum a spus ulterior, ar fi preferat să rămână. Chimia dintre ultrașii nerazzurrilor și vârful belgian a fost una perfectă, astfel că fanii s-au simțit trădați. Ei sperau ca cel mai bun jucător să rămână, chiar dacă incertitudinea plana asupra viitorului clubului.
În iarnă, suporterii nu au părut impresionați de "bezelele" trimise de la Londra de Romelu, arborând un banner care e extrem de sugestiv.
"Nu contează cine aleargă afară în ploaie. Contează cine rămâne în furtună. Ciao, Romelu", a fost mesajul afișat de fanii lui Inter azi.
Cel mai probabil diferendul va fi dat uitării, în contextul în care Lukaku a pătimit destul la Chelsea pentru ceea ce a spus în interviul Sky Sports legat de Inter. După un sezon în care marea rivală din oraș, Milan, a luat titlul, fanii vor face probabil repede din Lukaku și Dybala (care e de așteptat să semneze și el cu Inter) doi eroi ai nerazzurrilor.

Lukaku, declarații de dragoste, în iarnă, la adresa lui Inter

De la venirea la Chelsea, Lukaku a simțit că i-a dezamăgit pe fanii italieini, de aceea a ținut să explice, în interviul pentru Sky Sport că a fost împins către transfer, deși și-ar fi dorită să rămână în Lombardia.
"Am 28 de ani (n.r. între timp a împlinit 29) și îmi vedeam viitorul carierei în Italia. Am mers la oficialii lui Inter să le spun despre un nou contract, dar ei au spus "nu". Apoi a plecat Conte, a fost transferat și Hakimi, erau o mulțime de incertitudini privind viitorul financiar al clubului", a fost una dintre declarațiile lui Romelu.
Lukaku a dezvăluit că a avut o relație specială cu Lautaro Martinez, dar că nu și-l dorește pe acesta alături la Chelsea. Pentru simplul motiv că, în viitor, cei doi vor colabora din nou, dar în atacul nerazzurrilor.
"Îmi lipsește Lautaro Martinez, aș fi putut să mor pe teren pentru el din ziua întâi în care l-am cunoscut", mai spunea Lukaku, pentru Sky Sports, pentru ca apoi, întrebat dacă i-ar plăcea ca în viitor argentinianul să semneze cu Chelsea, să spună: "Lautaro să vină la Chelsea? Nu, să stea la Milano, mă voi întoarce eu acolo (n.r. râde)".
Acum este timpul potrivit pentru a-mi împărtăși sentimentele. Am spus mereu că am Inter în inimă: mă voi ÎNTOARCE la Inter, chiar sper acest lucru. Iubesc Italia și cred că acesta e momentul potrivit pentru a vorbi și a-i informa pe oameni despre ce s-a întâmplat | Lukaku, pentru Sky Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo