Lukaku e într-o situație grea la Chelsea, acolo unde Tuchel l-a exclus din lot și se gândește să îl transfere, după ce belgianul a zis că nu e fericit pe Stamford Bridge și că visează să se întoarcă la Inter.
Șefii nerazzurrilor nu sunt deloc mișcați de iubirea necondiționată afișată de vârful de 28 de ani, astfel că CEO-ul clubului, Giuseppe Marotta a dezvăluit că nu putea să ia o decizie mai inspirată. În locul lui Lukaku, trupa de pe Meazza l-a adus pe Dzeko (35 de ani), liber de contract, după despărțirea de Roma.
"Romelu Lukaku a fost vândut pentru 115 milioane de euro și l-am adus pe Edin Dzeko pe gratis. Pe teren, nu e o mare diferență între ei", a spus Marotta.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
IERI LA 06:40
Cifrele celor doi jucători în acest sezon
Lukaku:
  • 5 goluri și 1 assist în Premier League;
  • 4 goluri și 1 assist în Champions League.
Dzeko:
  • 8 goluri și 4 assisturi în Serie A;
  • 3 goluri și 1 assist în Champions League.
În stagiunea anterioară, Lukaku a fost principalul artizan al titlului istoric cucerit de Inter, reușind 23 de goluri și 3 pase decisive, în 36 de meciuri, pentru nerazzurri.
CITEȘTE ȘI:
O MARE AGENȚIE DE PARIURI ÎI PLĂTEȘTE DEJA PE CEI CARE AU MIZAT CĂ CITY IA TITLUL. REACȚIA LUI GUARDIOLA

Nici fanii nu sunt impresionați de declarațiile de dragoste ale lui Lukaku

În vară, vârful de 28 de ani a ales să plece de pe Giuseppe Meazza, acolo unde contribuise decisiv la câștigarea titlului. Plecările lui Conte și Hakimi l-au determinat să accepte oferta lui Chelsea, deși, după cum spune acum, ar fi preferat să rămână. Chimia dintre ultrașii nerazzurrilor și vârful belgian a fost una perfectă, astfel că fanii s-au simțit trădați. Ei sperau ca cel mai bun jucător să rămână, chiar dacă incertitudinea plana asupra viitorului clubului.
Acum, suporterii nu par impresionați de "bezelele" trimise de la Londra de Romelu, arborând un banner care e extrem de sugestiv.
"Nu contează cine aleargă afară în ploaie. Contează cine rămâne în furtună. Ciao, Romelu", a fost mesajul afișat de fanii lui Inter azi.
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:55