Fabio Paraitici a ajuns la Juventus acum 11 ani, prima oară fiind mâna dreaptă a lui Beppe Marotta pentru ca apoi să preia funcția sa de director sportiv. Contractul său expiră pe 30 iunie iar Paratici și clubul au ales să nu îl prelungească, alimentând astfel zvonurile privind o sosire a sa la Tottenham.
”A fost o onoare. Dacă 11 ani înseamnă mult în viața cuiva, 11 ani reprezintă o eternitate în fotbal. Au fost 11 ani minunați la un club special ca Juventus. Nu am niciun regret”, a afirmat el.
Atunci când a fost întrebat despre o posibilă reuniune cu Antonio Conte la Tottenham, Paratici nu a negat aceste zvonuri: ”Nu cred că este momentul să vorbim despre asta. Dar ce pot spune este că familia mea speră să revin imediat la muncă..”.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28

Antonio Conte, din ce în ce mai aproape de Tottenham

Conform presei internaționale, negocierile dintre Antonio Conte și Tottenham s-au intensificat în ultimele zile iar italianul este acum ”la un pas” să semneze cu clubul londonez, conform Eurosport UK.
De asemenea, colegii din Marea Britanie scriu că Tottenham ar fi ajuns deja la un acord și cu Fabio Paratici, cel care a mai lucrat cu Antonio Conte la Juventus. Plecarea sa de la Juventus pare să confirme informațiile.
Antonio Conte este liber după experienţa de 2 ani pe banca lui Inter, acolo unde a reuşit să câştige primul titlu pentru italieni după o pauză de 11 ani. Totuşi, el a decis să plece de la echipă din cauza problemelor financiare. Antrenorul ar fi fost rugat de preşedintele lui Inter, Steven Zhang, să-şi micşoreze salariul cu 15-20% şi să vândă jucători în valoare de până la 70 de milioane de lire sterline înainte de începerea sezonului viitor.
Cum Mauricio Pochettino îşi doreşte să rămână la PSG, Tottenham s-a reorientat către fostul antrenor al lui Inter. Conte a fost şi pe lista lui Real Madrid, însă spaniolii l-au numit în cele din urmă pe Carlo Ancelotti.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58