Dennis Man și Valentin Mihăilă au șanse importante să fie folosiți încă din primul minut în etapa din weekend din Serie A.
Parma va juca cu AS Roma, duminică, 14 martie iar echipa se confruntă mai multe absențe importante în ofensivă. Drept urmare, cei doi români ar putea să fie membri de bază ai primului ”11”.
Juraj Kucka va fi suspendat pentru următorul meci în timp ce nici antrenorul Roberto D Aversa nu va putea sta pe bancă. Kucka este cel mai bun marcator al Parmei, fiind autorutl a șase goluri în 222 de partide, însă el este suspendat din cauza cumului de galbene.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Astfel, Dennis Man i-ar putea lua locul lui Kucka în timp ce Mihăilă ar putea intra în locul lui Joshua Kirkzee, cel care a revenit la antrenamente abia în aceste zile și s-ar putea să nu fie la 100% din capacitate pentru meciul cu Roma.
Drept urmare, Dennis Man și Valentin Mihăilă ar putea fi ambii titulari în același meci pentru prima oară.

PARMA, MESAJ ÎN LIMBA ROMÂNĂ DUPĂ PRIMUL GOL MARCAT DE VALENTIN MIHĂILĂ ÎN SERIE A

Valentin Mihăilă a început pe bancă meciul dintre Fiorentina și Parma de etapa trecută, scor 3-3, și a fost introdus pe teren de Roberto D'Aversa imediat după pauză. Atacantul român și-a pus repede amprenta asupra jocului, reușind un assist și un gol.
Mihăilă a înscris primul său gol în Serie A în minutul 90, iar Parma părea ca va obține prima victorie în campionat, după 16 meciuri. Din păcate, Iacoponi și-a trimis mingea în proprie poartă în prelungiri, iar meciul s-a încheiat la egalitate.
De notat că, la golul lui Mihăilă, faza a fost începută de Dennis Man, celălalt român din lotul Parmei.
Valentin Mihăilă a crescut enorm în ochii celor de la Parma, după ultimele prestații consistente reușite în tricoul formației din Serie A. Drept "răsplată" pentru golul înscris de internaționalul de 21 de ani în meciul cu Fiorentina, Parma a postat un mesaj în limba română pe contul de Twitter (în versiunea engleză).
"Își deschide contul în Serie A", au scris cei de la Parma, după primul gol marcat de Mihăilă în campionatul Italiei.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51