Potrivit jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport, pentru a forma un lot cât mai omogen, antrenorul Antonio Conte va renunța la mai mulți fotbaliști, iar unul dintre ei este atacantul Gabriel Barbosa "Gabigol" (23 de ani).
Italienii ar fi ajuns la un acord cu Flamengo pentru cedarea definitvă a acestuia. Actele vor fi semnate pentru 18 milioane de euro, dar italienii vor mi avea un procent de 20-25% pentru un eventual viitor transfer. Sursa amintită precizează că totul va fi făcut oficial în pauza de iarnă.

"Gabigol" a impresionat la Flamengo

Serie A
Răsturnare de situație în cazul lui Ionuț Radu! Unde este dorit și cum a reacționat Inter
26/01/2022 LA 14:43
Barbosa evoluează în prezent chiar la Flamengo, unde a fost împrumutat până la în decembrie. Evoluțiile sale i-au mulțumit pe oficialii brazilienilor, care au intrat în negocieri cu omologii lor de la Inter și au convenit asupra sumei și procentelor amintite.
Atacantul brazilian are statistici excelente la Flamengo: 29 de meciuri, 24 de goluri și 5 pase decisive. Din păcate, rata de reușită nu s-a repetat și în trecut, la Inter, unde s-a remarcat cu un singur gol în 10 partide.
Gabriel Barbosa a fost luat de Inter Milano în vara lui 2016, de la Santos, pentru 29.5 milioane de euro. În acest timp, el a fost mai mult împrumutat, la Benfica și Santos.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
19/01/2022 LA 22:57
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36