Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Gabigol" pleacă de la Inter pentru 18 milioane de euro

Cristian Mihală

Actualizat 19/10/2019 la 15:37 GMT+3

Inter îl va ceda pe Gabriel Barbosa la Flamengo pentru 18 milioane de euro. Nerazzurrii au investit serios în transferuri, pentru a opri supremația lui Juventus în Serie A, dar sunt deciși să renunțe la jucătorii care nu au demonstrat că pot fi soluții pentru primul "11".

Pour ses débuts, Gabriel Barbosa n'a pu empêcher le match nul de l'Inter

Credit imagine: Panoramic

Potrivit jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport, pentru a forma un lot cât mai omogen, antrenorul Antonio Conte va renunța la mai mulți fotbaliști, iar unul dintre ei este atacantul Gabriel Barbosa "Gabigol" (23 de ani).
Italienii ar fi ajuns la un acord cu Flamengo pentru cedarea definitvă a acestuia. Actele vor fi semnate pentru 18 milioane de euro, dar italienii vor mi avea un procent de 20-25% pentru un eventual viitor transfer. Sursa amintită precizează că totul va fi făcut oficial în pauza de iarnă.

"Gabigol" a impresionat la Flamengo

Barbosa evoluează în prezent chiar la Flamengo, unde a fost împrumutat până la în decembrie. Evoluțiile sale i-au mulțumit pe oficialii brazilienilor, care au intrat în negocieri cu omologii lor de la Inter și au convenit asupra sumei și procentelor amintite.
Atacantul brazilian are statistici excelente la Flamengo: 29 de meciuri, 24 de goluri și 5 pase decisive. Din păcate, rata de reușită nu s-a repetat și în trecut, la Inter, unde s-a remarcat cu un singur gol în 10 partide.
Gabriel Barbosa a fost luat de Inter Milano în vara lui 2016, de la Santos, pentru 29.5 milioane de euro. În acest timp, el a fost mai mult împrumutat, la Benfica și Santos.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo