Potrivit Gazzetta dello Sport, argentinianul s-a înțeles verbal cu oficialii lui Juventus și va semna prelungirea contractului pe 5 ani cu campioana en-titre din Serie A.
Dybala a scăpat de Covid-19 pe 6 mai, după mai bine de o lună în care a stat în izolare la domiciliu. Atacantul lui Juve a fost depistat negativ după 4 teste, iar acum încearcă să-și reintre în ritmul său optim.

Salariu uriaș pentru Dybala

Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
ACUM O ORĂ
Chiar dacă în trecut s-a discutat despre o posibilă despărțire de Juventus, se pare că acum argentinianul nu are de ce să-și mai facă griji. Jurnaliștii italieni susțin că Dybala va semna prelungirea înțelegerii în momentul în care agentul său va ajunge la Torino, urmând ca jucătorul de 26 de ani să încaseze un salariu de 8 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri de performanță.
Dybala a sosit la Juve în urmă cu 5 ani, după ce "bianconerii" le-au plătit 40 milioane de euro celor de la Parma. De-a lungul perioadei petrecute la Torino, argentinianul a reușit să marcheze 91 de goluri, să ofere 36 de assist-uri și să câștige 9 trofee.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
IERI LA 07:46
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34