Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gazzetta dello Sport a aflat noul salariu al lui Dybala! Contract pe 5 ani pentru starul argentinian

Cosmin Cioboata

Publicat 18/05/2020 la 18:10 GMT+3

Vindecat recent de coronavirus, Paulo Dybala a luat o decizie extrem de importantă pentru viitorul carierei sale.

Paulo Dybala va semna prelungirea contractului cu Juventus

Credit imagine: Getty Images

Potrivit Gazzetta dello Sport, argentinianul s-a înțeles verbal cu oficialii lui Juventus și va semna prelungirea contractului pe 5 ani cu campioana en-titre din Serie A.
Dybala a scăpat de Covid-19 pe 6 mai, după mai bine de o lună în care a stat în izolare la domiciliu. Atacantul lui Juve a fost depistat negativ după 4 teste, iar acum încearcă să-și reintre în ritmul său optim.

Salariu uriaș pentru Dybala

Chiar dacă în trecut s-a discutat despre o posibilă despărțire de Juventus, se pare că acum argentinianul nu are de ce să-și mai facă griji. Jurnaliștii italieni susțin că Dybala va semna prelungirea înțelegerii în momentul în care agentul său va ajunge la Torino, urmând ca jucătorul de 26 de ani să încaseze un salariu de 8 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri de performanță.
Dybala a sosit la Juve în urmă cu 5 ani, după ce "bianconerii" le-au plătit 40 milioane de euro celor de la Parma. De-a lungul perioadei petrecute la Torino, argentinianul a reușit să marcheze 91 de goluri, să ofere 36 de assist-uri și să câștige 9 trofee.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo