Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gazzetta dello Sport îl face praf pe Tătărușanu, după debutul contra Romei. Ce au scris italienii

Cristian Mihală

Actualizat 27/10/2020 la 07:33 GMT+2

Ciprian Tătărușanu a avut parte de un debut de coșmar pentru AC Milan, în remiza obținută, pe teren propriu, scor 3-3, cu Roma. Românul a greșit grav la primul gol și a avut mai multe intervenții care au creat senzația de nesiguranță.

Tătărușanu, în Milan - Roma 3-3

Credit imagine: Eurosport

Gianluigi Donnarumma, titularul incontestabil din poarta "diavolilor" a fost testat pozitiv la coronavirus, astfel că Tătărușanu a beneficiat de prima sa șansă de a demonstra că merită să apere poarta unui club de talia lui AC Milan.
Din păcate pentru român, prestația sa a lăsat mult de dorit. În minutul 14, Tătărușanu a gafat și i-a permis Romei să egaleze. Portarul nostru a ieșit pe sub minge la un corner executat de Pellegrini, iar Dzeko a profitat și a reluat cu capul în plasă, fără probleme.
"Tătărușanu, intervenții stângace și o gafă decisivă", e titlul dat de Gazzetta dello Sport în materialul în care analizează prestația portarului român la debutul pentru AC Milan.
Chiar dacă gafa de la gol a fost apoi dublată de câteva intervenții bune, până la pauză, jurnaliștii italieni s-au concentrat pe alte câteva faze din repriza secundă, în care goalkeeperul naționalei a dat din nou semne de slăbiciune.
"Nu a părut pregătit pentru debutul în tricoul rossonerilor. Pioli poate reflecta până joi dacă e necesar să se mai bazeze pe el sau îi va da o șansă fratelui lui Gianluigi, Antonio. Greșeala de la golul lui Dzeko nu a fost singura. La o altă lovitură de colț, a ieșit din nou greșit, dar rezultatele nu au mai fost aceleași, din fericire pentru AC Milan. În minutul 69, Tătărușanu a fost din nou protagonistul negativ, respingând în față un șut al lui Mkhitaryan. Apoi în minutul 83, la altă lovitură de colț, nu a mai ieșit, deși trebuia să o facă, permițându-i Romei să egaleze din nou", e analiza prestigioasei publicații italiene.

Tătărușanu și gafele de care și-au amintit italienii

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport și-au adus aminte de alte gafe ale lui "Super Tătă" și punctează că ieșirile greșite pe centrări au fost una din marile probleme ale sale și pe vremea când îmbrăca tricoul lui Fiorentina sau Nantes.
"Tătarușanu nu este la prima astfel de eroare când vine vorba de centrări. Portarul român a făcut o eroare mare în Fiorentina - Crotone, din octombrie 2016, care aproape a costat-o pe formația viola cele trei puncte. Atunci a ieșit atât de prost încât i-a permis lui Falcinelli să înscrie în poarta goală. Dar nu doar fanii viola au astfel de amintiri. Claudio Ranieri cu siguranță nu uită greșelile românului de pe vremea când evolua la Nantes. În timpul unui meci împotriva lui PSG, din noiembrie 2017, portarul român a respins un șut slab, al lui Pastore, în propria poartă, lăsându-i pe colegii săi și pe fani cu gura căscată", mai scrie Gazzetta dello Sport.
AC Milan venea după 4 victorii în primele 4 etape, în Serie A, inclusiv un succes în derbyul cu Iter. În ciuda remizei de aseară, formația lui Pioli e lider în clasament, cu 13 puncte, 4 peste campioana ultimilor 9 ani, Juventus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo