Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zlatan a reușit "dubla" pentru Milan, apoi le-a făcut semn să tacă fanilor lui Inter

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/10/2020 la 21:09 GMT+3

Zlatan Ibrahimovic a scăpat de coronavirus și a revenit pe teren cu o poftă uriașă de fotbal. Starul lui AC Milan a început excelent super-duelul cu Inter, supranumit "Derby della Madonnina", câștigat de "rossoneri" cu 2-1.

Zlatan Ibrahimovic, starul lui AC Milan

Credit imagine: Getty Images

Ibrahimovic a reușit "dubla" într-un interval de numai 4 minute. În minutul 12, Milan a obținut o lovitură de la 11 metri, iar suedezul a "arestat" mingea și s-a dus să execute.
Zlatan a tras în dreapta lui Handanovic, însă goalkeeper-ul sloven i-a ghicit intenția și a apărat. Ibra a avut noroc deoarece mingea a ricoșat tot la el. De această dată, veteranul "rossonerilor" a trimis în plasă.
Tot Ibrahimovic a înscris 4 minute mai târziu, când a fost găsit în careu de Leao, cu o centrare excelentă. Suedezul a reluat impecabil, fără speranțe pentru Handanovic.

Ibrahimovic le-a făcut semn să tacă fanilor "imaginari" ai lui Inter

După ce a înscris golul al doilea, Ibrahimovic și-a îndreptat privirea către tribunele goale de pe Giuseppe Meazza și le-a dedicat un gest fanilor lui Inter, care în mod normal ar fi trebuit să se afle acolo.
Zlatan Ibrahimovic, starul lui AC Milan
În stilul său caracteristic, Zlatan le-a făcut semn să tacă suporterilor "imaginari" ai "nerazzurrilor". Grație golurilor din această seară, Ibrahimovic a ajuns la cota 72 în tricoul lui AC Milan, în 108 apariții.
Romelu Lukaku a redus din diferență în minutul 28, însă formația lui Antonio Conte n-a avut forța să înscrie și golul egalizator.
AC Milan este lider în Serie A, după primele 4 etape, cu victorii pe linie. De cealaltă parte, Inter se află pe locul 6, cu două victorii, un egal și un eșec.
Premier League, program etapa a 5-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo