Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionuț Radu, pozitiv la coronavirus. anunțul oficial al celor de la Inter

Nicu Savin

Actualizat 09/10/2020 la 14:11 GMT+3

Înternașionalul român, Ionuț Radu, a fost testat pozitiv cu Covid-19, conform unui comunicat oficial al clubului său, Internazionale Milano.

Ionut Radu

Credit imagine: Getty Images

Internaționale Milano a anunțat printr-un comunicat oficial că Ionuț Radu a fost testat pozitiv la coronavirus. Portarului român a ieșit pozitiv la un text efectuat ieri, iar mîine urmează să fie supus unui alt test, iar dacă și acela va rezulta pozitiv, atunci fotbalistul va intra în izolare.
"FC Internazionale Milano anunță că Roberto Gagliardini și Radja Nainggolan au dat rezultate pozitive la COVID-19 în urma verificărilor efectuate la Appiano Gentile (centrul de pregătire) în ultimele zile. Ionuț Radu a fost și el testat pozitiv în această dimineață, după testele efectuate ieri. Alte verificări sunt programate pentru mâine.", este specificat pe site-ul oficial al clubului.
Radu este cel de-al 5-lea jucător din echipa lui Conte care este pozitiv, după ce în prealabil fuseseră anunțate cazurile lui Skriniar, Bastoni, Gagliardini și Nainggolan.
În aceste condiții, antrenorul ”nerazurrilor” are reale probleme îniantea derby-ului cu AC Milan, programat la sfârșitul săptămânii viitoare.
Ionuț Radu a fost cumpărat de Inter în 2013, pe când avea doar 13 ani. A trecut pe la categoriile de juniori ale ”nerazurrilor”, dar apoi a fost împrumutat la Avellino, la Genoa sau la Parma. În acest sezon, Antonio Conte a hotărât să îl păstreze în lotul echipei, dar șansele ca Radu să apere sunt destul de mici, titularul de drept fiind mult mai experimentatul Samir Handanovic. Portarul român mai are contract cu Inter până în vara lui 2024.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo