Internaționale Milano a anunțat printr-un comunicat oficial că Ionuț Radu a fost testat pozitiv la coronavirus. Portarului român a ieșit pozitiv la un text efectuat ieri, iar mîine urmează să fie supus unui alt test, iar dacă și acela va rezulta pozitiv, atunci fotbalistul va intra în izolare.
"FC Internazionale Milano anunță că Roberto Gagliardini și Radja Nainggolan au dat rezultate pozitive la COVID-19 în urma verificărilor efectuate la Appiano Gentile (centrul de pregătire) în ultimele zile. Ionuț Radu a fost și el testat pozitiv în această dimineață, după testele efectuate ieri. Alte verificări sunt programate pentru mâine.", este specificat pe site-ul oficial al clubului.
Serie A
Inter, învinsă pentru prima dată în acest sezon de Serie A! A pierdut cu 3-1 în fața lui Lazio
16/10/2021 LA 18:42
Radu este cel de-al 5-lea jucător din echipa lui Conte care este pozitiv, după ce în prealabil fuseseră anunțate cazurile lui Skriniar, Bastoni, Gagliardini și Nainggolan.
În aceste condiții, antrenorul ”nerazurrilor” are reale probleme îniantea derby-ului cu AC Milan, programat la sfârșitul săptămânii viitoare.
Ionuț Radu a fost cumpărat de Inter în 2013, pe când avea doar 13 ani. A trecut pe la categoriile de juniori ale ”nerazurrilor”, dar apoi a fost împrumutat la Avellino, la Genoa sau la Parma. În acest sezon, Antonio Conte a hotărât să îl păstreze în lotul echipei, dar șansele ca Radu să apere sunt destul de mici, titularul de drept fiind mult mai experimentatul Samir Handanovic. Portarul român mai are contract cu Inter până în vara lui 2024.
Premier League
Patronii lui Newcastle, gata să ofere 1 miliard de € pentru cumpărarea unui club gigant al Europei
13/10/2021 LA 11:03
Serie A
Ionuț Radu, la un pas de a pleca de la Inter! Ce portar își doresc italienii să aducă în iarnă
04/10/2021 LA 14:57