Internaționale Milano a anunțat printr-un comunicat oficial că Ionuț Radu a fost testat pozitiv la coronavirus. Portarului român a ieșit pozitiv la un text efectuat ieri, iar mîine urmează să fie supus unui alt test, iar dacă și acela va rezulta pozitiv, atunci fotbalistul va intra în izolare.

"FC Internazionale Milano anunță că Roberto Gagliardini și Radja Nainggolan au dat rezultate pozitive la COVID-19 în urma verificărilor efectuate la Appiano Gentile (centrul de pregătire) în ultimele zile. Ionuț Radu a fost și el testat pozitiv în această dimineață, după testele efectuate ieri. Alte verificări sunt programate pentru mâine.", este specificat pe site-ul oficial al clubului.

Serie A
Eriksen nu s-a adaptat la Inter, dar a refuzat să plece. Ce echipe mari l-au dorit pe danez
06/10/2020 LA 14:33

Radu este cel de-al 5-lea jucător din echipa lui Conte care este pozitiv, după ce în prealabil fuseseră anunțate cazurile lui Skriniar, Bastoni, Gagliardini și Nainggolan.

În aceste condiții, antrenorul ”nerazurrilor” are reale probleme îniantea derby-ului cu AC Milan, programat la sfârșitul săptămânii viitoare.

Ionuț Radu a fost cumpărat de Inter în 2013, pe când avea doar 13 ani. A trecut pe la categoriile de juniori ale ”nerazurrilor”, dar apoi a fost împrumutat la Avellino, la Genoa sau la Parma. În acest sezon, Antonio Conte a hotărât să îl păstreze în lotul echipei, dar șansele ca Radu să apere sunt destul de mici, titularul de drept fiind mult mai experimentatul Samir Handanovic. Portarul român mai are contract cu Inter până în vara lui 2024.

Fotbal
"Visul lui Eriksen s-a transformat în coșmar!". Englezii scriu despre ce a îndurat danezul la Inter
26/09/2020 LA 12:47
Premier League
Inter îl vinde pe Eriksen în Premier League pe o sumă impresionantă. Conte i-a găsit deja înlocuitor
01/09/2020 LA 06:27