Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid

Eurosport
DeEurosport

Publicat 04/01/2022 la 15:28 GMT+2

Luis Suarez, atacantul celor de la Atletico Madrid, este cel pe care și-l dorește Massimiliano Allegri la Juventus, după ce Alvaro Morata ar urma să plece pe Camp Nou.

Álvaro Morata (Juventus de Turín)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
Xavi își dorește un atacant pentru a-și întări echipa, iar Morata pare aproape de a semna un contract cu catalanii, însă Juventus, echipa actuală a jucătorului, nu are încă un înlocuitor pentru acesta. Cu câteva zile în urmă, numele lui Mauro Icardi era cel vehiculat ca un posibil înlocuitor pentru spaniol, însă Massimiliano Allegri a revenit la varianta Luis Suarez, după ce transferul uruguayanului a picat în trecut.
Fostul atacant al celor de la Barcelona nu se află în cea mai bună formă, de la venirea la Atletico Madrid, fiind fără gol marcat de aproape două luni, dintr-o partidă cu Valencia. În ciuda acestui lucru, Allegri pare că și-l dorește în continuare pe internaționalul sud-american în vârstă de 34 de ani, chiar dacă este mai în vârstă cu cinci ani, decât actualul atacant al "Bătrânei Doamne", Alvaro Morata.
Conform Corriere dello Sport, Suarez nu e decis 100% să părăsească Wanda Metropolitano pentru a semna cu Juventus, având o ofertă tentantă și de la Inter Miami, echipa lui David Beckham.
CITEŞTE ŞI:

Suarez a mai fost aproape de Juventus în 2020

Luis Suarez reprezintă o vche dorință a oficialilor de la Juventus, care au fost aproape de a-l transfera la începutul sezonului trecut. Atacantul a făcut deplasarea la Torino pentru a susține un test de limba italiană, deoarece bianconerii nu mai aveau locuri disponibile în echipă pentru jucători extracomunitari. În urma acestui test, Suarez ar fi trebuit să obțină pașaportul, însă uruguayanul a trișat, iar transferul la Juventus a picat, în cele din urmă jucătorul ajungând la Atletico Madrid.
Contractul lui Suarez cu Ateltico Madrid expiră în vară, însă oficialii formației de pe Wanda Metropolitano nu i-au făcut nicio ofertă de prelungire uruguayanului.
Morata este împrumutat la Juventus, de formaţia lui Simeone, până în vara lui 2022, dar bianconerii nu vor să activeze clauza de transfer definitiv. Allegri e deschis să îl cedeze pe spaniolul dorit de Barcelona încă de acum, dar are nevoie de un alt vârf înainte de a-şi da acordul final.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo