Articol scris de Viviana Moraru
Xavi își dorește un atacant pentru a-și întări echipa, iar Morata pare aproape de a semna un contract cu catalanii, însă Juventus, echipa actuală a jucătorului, nu are încă un înlocuitor pentru acesta. Cu câteva zile în urmă, numele lui Mauro Icardi era cel vehiculat ca un posibil înlocuitor pentru spaniol, însă Massimiliano Allegri a revenit la varianta Luis Suarez, după ce transferul uruguayanului a picat în trecut.
Fostul atacant al celor de la Barcelona nu se află în cea mai bună formă, de la venirea la Atletico Madrid, fiind fără gol marcat de aproape două luni, dintr-o partidă cu Valencia. În ciuda acestui lucru, Allegri pare că și-l dorește în continuare pe internaționalul sud-american în vârstă de 34 de ani, chiar dacă este mai în vârstă cu cinci ani, decât actualul atacant al "Bătrânei Doamne", Alvaro Morata.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Conform Corriere dello Sport, Suarez nu e decis 100% să părăsească Wanda Metropolitano pentru a semna cu Juventus, având o ofertă tentantă și de la Inter Miami, echipa lui David Beckham.
CITEŞTE ŞI:
ROMELU LUKAKU, PENALIZAT DE CHELSEA CU CEA MAI MARE AMENDĂ DIN ISTORIA CLUBULUI

Suarez a mai fost aproape de Juventus în 2020

Luis Suarez reprezintă o vche dorință a oficialilor de la Juventus, care au fost aproape de a-l transfera la începutul sezonului trecut. Atacantul a făcut deplasarea la Torino pentru a susține un test de limba italiană, deoarece bianconerii nu mai aveau locuri disponibile în echipă pentru jucători extracomunitari. În urma acestui test, Suarez ar fi trebuit să obțină pașaportul, însă uruguayanul a trișat, iar transferul la Juventus a picat, în cele din urmă jucătorul ajungând la Atletico Madrid.
Contractul lui Suarez cu Ateltico Madrid expiră în vară, însă oficialii formației de pe Wanda Metropolitano nu i-au făcut nicio ofertă de prelungire uruguayanului.
Morata este împrumutat la Juventus, de formaţia lui Simeone, până în vara lui 2022, dar bianconerii nu vor să activeze clauza de transfer definitiv. Allegri e deschis să îl cedeze pe spaniolul dorit de Barcelona încă de acum, dar are nevoie de un alt vârf înainte de a-şi da acordul final.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
Liga
Xavi are conceput un plan de rezervă, în caz că-l ratează pe Lewandowski! Ce atacant vrea la Barca
14/05/2022 LA 07:35