Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus, aproape campioană după victoria cu Lazio! Ronaldo, noul golgheter din Serie A

Vlad Dumitrescu

Actualizat 21/07/2020 la 00:35 GMT+3

Juventus s-a distanțat la opt puncte de ocupanta locului secund din Serie A, Inter Milano, după ce a învins-o pe Lazio cu 2-0 la Torino.

Juventus-Lazio, Serie A 2019-2020: esultanza Cristiano Ronaldo dopo il gol dell'1-0 (Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Prima repriză s-a încheiat fără nicun gol, chiar dacă Juventus a fost în mare parte echipa mai bună. Echipa lui Sarri a început însă și mai hotărâtă a doua parte a meciului iar presiunea a dat roade. Bastos a comis henț în minutul 51. Cristiano Ronaldo - cine altcineva - a transformat fără probleme, chiar dacă portarul Thomas Strakosha a ghicit colțul.
Poate că o victorie cu 1-0 ar fi fost suficientă pentru Juventus, nu însă și pentru Cristiano Ronaldo. Portughezul nu se putae mulțumi să împartă primul loc în clasamentul golgheterilor așa că a mai marcat o dată, golul cu nr. 30. Paulo Dybala a recuperat mingea la mijlocul terenul și a pornit atacul împreună cu Ronaldo. Portughezul a rămas apoi cu poarta goală și a profitat de pasa ideală a argentinianului.
Penalty-ul stupid făcut de Bonucci nu a fost decât un premiu de consolare pentru Lazio - însă unul important pentru Immobile. Chiar dacă Ronaldo l-a rugat pe Szczesny să-l oprească pe italian, Immobile a transformat fără probleme și a ajuns și el la 30 de goluri în acest sezon.
Juventus poate că nu a fost desemnată campioană astăzi, dar nici departe nu suntem. Echipa lui Sarri este la o distanță de opt puncte de Inter și cu meciurile directe în favoarea ei. Astfel, Juve mai are nevoie de doar patru puncte din ultimele patru meciuri. Asta în situația în care Inter va învinge tot.
A fost o seară magică și pentru Ronaldo, chiar dacă a fost egalat ulterior de Immobile. Portughezul este abia al treilea jucător din istorie care a marcat 30 de goluri în Serie A pentru Juventus într-un singur sezon și cel mai rapid din istorie care a ajuns la 50 de goluri în Serie A. A avut nevoie de doar 61 de meciuri. Ronaldo a marcat 25 de goluri în ultimele sale 20 de meciuri jucate în campionatul italian.
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo