Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus - Fiorentina 0-3. Zi de coșmar pentru campioana Italiei

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/12/2020 la 23:45 GMT+2

Juventus riscă să cadă pe locul șase în Serie A după înfrângerea categorică în fața Fiorentinei.

Cristiano Ronaldo - Juventus-Fiorentina - Serie A 2020/2021 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Juventus ar putea să ajungă tocmai pe locul șase în Serie A după o zi cu adevărat de coșmar pentru Bătrâna Doamnă. Juve credea că sezonul începe să se redreseze în sfârșit după victoria categorică de la Parma cu 4-0 din etapa trecută, însă astăzi campioana a primit două lovituri.
Prima oară, Napoli a avut câștigat de pauză și a obținut anularea deciziei prin care Juve a primit victoria la masa verde după ce echipa lui Gattuso nu a făcut deplasarea la Torino din cauza unui focar de coronavirus. Astfel, echipa lui Pirlo a căzut pe patru, fără ca măcar să joace. A urmat apoi meciul cu Fiorentina, unde iarăși nimic nu a mers conform planului.

Juventus - Fiorentina 0-3. Bătrâna Doamnă, răpusă pe teren propriu

Fiorentina a avut parte de un înceăut de meci perfect. Pasa filtrantă a lui Franck Ribery l-a găsit excelent pe Dusa Vlahovic, cel care l-a depășit cu ușurință pe Matthijs de Ligt și și-a păstrat calmul pentru a-l executa cu sânge rece pe Szczesny. Acesta a fost al treilea gol al lui Vlahovic în ultimele trei meciuri.
A urmat apoi o serie de contraatacuri tăioase ale gazdelor, inclusiv unul care l-a surprins pe Leonardo Bonucci complet în afara fazei, însă Vlahovic a pasat greșit, spre norocul italianului.
Totul a mers din rău în mai rău pentru Juve după ce Cuadrado a avut o intrare extrem de întârziată, cu crampoanele sus, asupra lui Gaetano Castrovilli. După consultarea VAR, cartonașul galben acordat inițial s-a transformat în roșu, a cincea eliminare a lui Juve în acest sezon.
Fiorentina a dominat meciul de aici înainte iar autogolul lui Alex Sandro din minutul 76 a pecetluit soarta meciului pentru ca Cacere să stabilească scorul final în minutul 81. Așadar Juventus rămâne temporar pe locul patru cu 24 de puncte dar Roma și Sassuolo ar putea să o depășească până se termină etapa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo