Juventus ar putea să ajungă tocmai pe locul șase în Serie A după o zi cu adevărat de coșmar pentru Bătrâna Doamnă. Juve credea că sezonul începe să se redreseze în sfârșit după victoria categorică de la Parma cu 4-0 din etapa trecută, însă astăzi campioana a primit două lovituri.
Prima oară, Napoli a avut câștigat de pauză și a obținut anularea deciziei prin care Juve a primit victoria la masa verde după ce echipa lui Gattuso nu a făcut deplasarea la Torino din cauza unui focar de coronavirus. Astfel, echipa lui Pirlo a căzut pe patru, fără ca măcar să joace. A urmat apoi meciul cu Fiorentina, unde iarăși nimic nu a mers conform planului.

Juventus - Fiorentina 0-3. Bătrâna Doamnă, răpusă pe teren propriu

Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
Fiorentina a avut parte de un înceăut de meci perfect. Pasa filtrantă a lui Franck Ribery l-a găsit excelent pe Dusa Vlahovic, cel care l-a depășit cu ușurință pe Matthijs de Ligt și și-a păstrat calmul pentru a-l executa cu sânge rece pe Szczesny. Acesta a fost al treilea gol al lui Vlahovic în ultimele trei meciuri.
A urmat apoi o serie de contraatacuri tăioase ale gazdelor, inclusiv unul care l-a surprins pe Leonardo Bonucci complet în afara fazei, însă Vlahovic a pasat greșit, spre norocul italianului.
Totul a mers din rău în mai rău pentru Juve după ce Cuadrado a avut o intrare extrem de întârziată, cu crampoanele sus, asupra lui Gaetano Castrovilli. După consultarea VAR, cartonașul galben acordat inițial s-a transformat în roșu, a cincea eliminare a lui Juve în acest sezon.
Fiorentina a dominat meciul de aici înainte iar autogolul lui Alex Sandro din minutul 76 a pecetluit soarta meciului pentru ca Cacere să stabilească scorul final în minutul 81. Așadar Juventus rămâne temporar pe locul patru cu 24 de puncte dar Roma și Sassuolo ar putea să o depășească până se termină etapa.
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02