Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus i-a stabilit viitorul lui Ronaldo: "Nu m-am gândit în viața mea că o să discut așa de CR7!"

Cristian Mihală

Publicat 14/03/2021 la 19:56 GMT+2

Directorul sportiv al lui Juve, Fabio Paratici, a anunțat că nu se pune problema ca "Bătrâna Doamnă" să renunța la Ronaldo, în vară. Lusitanul va rămâne la Torino cel puțin până în vara lui 2022, când îi expiră contractul.

Cristiano Ronaldo - Cagliari-Juventus - Serie A 2020-2021

Credit imagine: Getty Images

După eliminarea lui Juventus din Champions League, presa italiană a scris la unison că acest rezultat înseamnă și finalul "erei Ronaldo" în Piemont. Explicațiile păreau pertinente: adus pentru 100 de milioane de euro de la Real Madrid, portughezul nu și-a dus echipa mai departe de sferturile de finală în Liga Campionilor. În plus, salariul lui e unul enorm, bianconerii plătind aproximativ 60 de milioane de euro brut/an, pentru a se bucura de omul care a câștigat 5 Champions League (4 cu Real Madrid, 1 cu Manchester United). Nu în ultimul rând, vârsta e un factor: CR7 are deja 36 de ani și, cum Juve nu ar intenționa să îi prelungească înțelegerea valabilă până în 2022, ar prefera să îl vândă în vară. Corriere dello Sport anunța ieri chiar că prețul e unul de dumping, de doar 29 de milioane de euro.

Ronaldo "reprezintă viitorul lui Juventus"

Nimic mai fals, susține directorul sportiv al lui Juve, Fabio Paratici. Acesta a fost amuzat că ziariștii își pot pune problema că torinezii pot renunța atât de ușor la cel mai bun jucător, care, în ciuda vârstei, e la cel mai înalt nivel sezon de sezon. Ronaldo face parte din planurile de viitor ale "Bătrânei Doamne", oficialul lăsând de înțeles că nu e exclusă chiar prelungirea contractului.
"Acest subiect mă face să zâmbesc. Nu m-am gândit niciodată, în cariera mea, că va trebui să discut astfel despre Cristiano Ronaldo. Am crescut într-un mic sat din Valpadania şi am auzit discursuri ale lui Baggio, Mazzola...
Ronaldo este golgheter în Serie A, a câștigat 5 "Baloane de Aur". Este un privilegiu să-l avem şi îl ținem strâns. Cu siguranță reprezintă viitorul Juventus. Suntem foarte fericiţi de ceea ce face şi suntem încântaţi că avem astfel de campioni alături de noi", a declarat directorul campioanei din Serie A, potrivit juventusnews24.com.
Întrebat despre declarațiile date la mijlocul săptămânii, când întrebat de prelungirea contractului lusitanului, a spus că "Ronaldo nu e o prioritate pentru Juventus", Paratici a explicat că acele cuvinte trebuie interpretate strict în termeni de timp. Mai exact, torinezii sunt în plin campionat și abia la finalul stagiunii, când se va trage linie și se va vedea exact cum stă clubul - sportiv și financiar - se va vorbi despre viitoarele contracte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo