Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus îi scoate la vânzare pe Ramsey și Rabiot pentru a-l aduce pe Houssem Aouar de la Lyon

Nicu Savin

Actualizat 01/04/2021 la 13:23 GMT+3

Juventus are un sezon ratat și este de așteptat ca în vară torinezii să mute serios pe piața transferurilor. Mai mulți jucători sunt pe picior de plecare, iar aceștia vor fi înlocuiți, în limita posibilităților financiare, cu fotbaliști care să dea un suflu nou echipei lui Pirlo.

Adrien Rabiot și Aaron Ramsey, scoși la vânzare de Juventus

Credit imagine: Imago

Juventus se va restructura din temelii la finele acestui sezon. Ratarea obiectivelor majore în acest an (titlul e aproape pierdut) i-a convins pe oficialii torinezilor că e nevoie de schimbări serioase în cadrul lotului. Chiar dacă Ronaldo va continua, alți jucători importanți vor părăsi "Bătrâna Doamnă" la finalul stagiunii.
Pe lângă Dybala, care are toate șansele să fie vândut, Pirlo e dispus să renunțe și la Rabiot și Ramsey, doi fotbalisși care au salarii foarte mari și care nu au dat randamentul scontat în ultima vreme. Ramsey are deja oferte de la Arsenal și Tottenham, iar Juventus speră ca și Rabiot să poată fi vândut pe o sumă consistentă.
Cu banii obținuți din vânzarea celor doi, Juventus ar urma să transfere un mijlocaș mai eficient pe zona ofensivă. Torinezii au avut mari probleme la construcție, mai ales în zona mijlocașilor centrali. Arthur, adus de la Barcelona în locul lui Pjanic, este o dezamăgire, iar echipa are nevoie clar de fotbaliști care să sprijine mai mult atacul.
Aouar (OL), unique buteur de Lyon - Rennes

Juventus îi vinde pe Ramsey și Rabiot pentru a face rost de bani pentru Houssem Aouar

Potrivit Calcio Mercato, principala țintă a lui Juventus este Houssem Aouar. Mijlocașul de 22 de ani mai are contract cu Lyon până în 2023, dar francezilor le va fi greu să-l păstreze, el intrând pe radarul mai multor echipe importante, precum Arsenal sau Liverpool și e foarte posibil să își dorească să facă un pas înainte în carieră.
Pirlo îl apreciază foarte mult pe fotbalistul de origine algeriană, el fiind un jucător polivalent, care poate juca rolul de coordonator pe faza de atac și care apare foarte des la finalizare. Ramsey și Rabiot nu au neapărat aceste calități, drept pentru care clubul piemontez e hotărât să scape de ei.
Cota de piață a lui Aouar este de 50 de milioane de €, sumă pe care Juventus speră să o obțină din vânzarea lui Ramsey și Rabiot. Paul Pogba rămâne în continuare o țintă pentru campioana Italiei din ultimii 9 ani, mai ales după ultimele declarații ale impresarului său, care au dat de înțeles că sunt șanse mici de a continua la United. Totuși, Pogba și Aouar nu sunt jucători de exact același profil și ar putea juca fără probleme împreună în zona mediană, deci venirea lui Pogba nu ar împiedica eventuala mutare a lui Aouar la Torino.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo