Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus salvează un punct cu Atalanta după hențul făcut de Muriel în ultimul minut

Vlad Dumitrescu

Actualizat 12/07/2020 la 00:38 GMT+3

Juventus a remizat acasă cu Atalanta (2-2) după ce a profitat de hențul în careu făcut de Muriel chiar în ultimul minut al partidei. Echipa lui Sarri are un avans de opt puncte la vârful clasamentului în Serie A.

Cristiano Ronaldo - Juventus-Atalanta - Serie A 2019/2020 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Atalanta venea cu optimism la Torino. Ultimul adversar redutabil pentru Juventus în acest sezon, echipa din Bergamo era pe val și a ajuns până pe poziția a treia. O victorie cu Juventus ar fi adus-o pe Atalanta la doar șase puncte de lider, cu șase etape rămase.
Oaspeții aveau victorii pe linie în toate competițiile de la începutul lui februarie iar ultimul eșec data de pe 20 ianuarie, un 1-2 cu SPAL pe teren propriu. Părea că oaspeții sunt hotărâți să ajungă la a șaptea victorie la rând chiar pe terenul campioanei Italiei după ce în minutul 16 echipa lui Gasperini a deschis scorul. Papu Gomez a reușit o piruetă elegantă și i-a trimis mingea în careu lui Duvan Zapata care nu a ratat.
Partida s-a liniștit ulterior și a fost una echilibrată însă în minutul 54 Juventus a primi penalty iar lovitura de la 11 metri a fost executată impecabil de Cristiano Ronaldo, care a adus egalarea pentru echipa lui Sarri. Portughezul a marcat în toate cele șase meciuri jucate de Juventus de la revenirea sezonului din Seria A.
Chiar dacă gazdele au pus ulterior stăpânire pe joc pentru o perioadă, Atalanta nu știe să renunțe. Cu doar 10 minute înainte de final Muriel a avut viziunea să-l găsească pe Malinovsky, care a avut o primă atingere excelentă pentru ca apoi să trimită o rachetă la colțul scurt jos. Imparabil.
Meciul nu avea să se încheie așa totuși. Muriel a făcut unul dintre cele mai inutile hențuri din istoria fotbalului probabil în minutul 90 și i-a oferit ocazia lui Ronaldo să transforme încă un penalty. Portughezul nu avea cum să refuze astfel că torinezii au egalat în ultimul minut al partidei.
Așadar Juventus se distanțează la opt puncte de Lazio cu șase etape înainte de final. Poate că nu așa de ușor pe cât și-ar fi dorit unii fani, dar un nou titlu pare să se îndrepte către Torino.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo