Atalanta venea cu optimism la Torino. Ultimul adversar redutabil pentru Juventus în acest sezon, echipa din Bergamo era pe val și a ajuns până pe poziția a treia. O victorie cu Juventus ar fi adus-o pe Atalanta la doar șase puncte de lider, cu șase etape rămase.
Oaspeții aveau victorii pe linie în toate competițiile de la începutul lui februarie iar ultimul eșec data de pe 20 ianuarie, un 1-2 cu SPAL pe teren propriu. Părea că oaspeții sunt hotărâți să ajungă la a șaptea victorie la rând chiar pe terenul campioanei Italiei după ce în minutul 16 echipa lui Gasperini a deschis scorul. Papu Gomez a reușit o piruetă elegantă și i-a trimis mingea în careu lui Duvan Zapata care nu a ratat.
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
IERI LA 11:12
Partida s-a liniștit ulterior și a fost una echilibrată însă în minutul 54 Juventus a primi penalty iar lovitura de la 11 metri a fost executată impecabil de Cristiano Ronaldo, care a adus egalarea pentru echipa lui Sarri. Portughezul a marcat în toate cele șase meciuri jucate de Juventus de la revenirea sezonului din Seria A.
Chiar dacă gazdele au pus ulterior stăpânire pe joc pentru o perioadă, Atalanta nu știe să renunțe. Cu doar 10 minute înainte de final Muriel a avut viziunea să-l găsească pe Malinovsky, care a avut o primă atingere excelentă pentru ca apoi să trimită o rachetă la colțul scurt jos. Imparabil.
Meciul nu avea să se încheie așa totuși. Muriel a făcut unul dintre cele mai inutile hențuri din istoria fotbalului probabil în minutul 90 și i-a oferit ocazia lui Ronaldo să transforme încă un penalty. Portughezul nu avea cum să refuze astfel că torinezii au egalat în ultimul minut al partidei.
Așadar Juventus se distanțează la opt puncte de Lazio cu șase etape înainte de final. Poate că nu așa de ușor pe cât și-ar fi dorit unii fani, dar un nou titlu pare să se îndrepte către Torino.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
IERI LA 18:07
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
26/09/2021 LA 13:57