Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liga Italiană de Fotbal cere ajutor de la Guvern. Pierderi de 720 de milioane pentru italieni

Ion Alexandru

Actualizat 24/03/2020 la 19:51 GMT+2

Într-o întâlnire la cel mai înalt nivel între presedintele Ligii, al Federației și Ministrul Sportului, fotbalul italian a cerut un ajutor uriaș de la Guvern. Mai multe măsuri de redresare au fost propuse. Deciziile sunt luate la Roma.

Serie A

Credit imagine: Getty Images

Sky Sport Italia a anunțat că pierderile cluburilor din Serie A se vor ridica la 720 de milioane de euro, dacă acest sezon nu se va încheia. Așa cum sunt șanse foarte mici să se întâmple acest lucru, patronii din Serie A l-au mandatat pe președintele Ligii să negocieze ajutorul guvernamental. Cluburile cer măsuri economice pentru a fi ajutate să poată reveni la activitatea normală cât mai repede.
Actul elaborat de cele trei părți are mai multe puncte. S-a discutat despre implicarea caselor de pariuri, despre facilități economice pentru cei care investesc în fotbal, despre bilete la meciuri fără taxe, dar și despre norme în privința negocierilor drepturilor de televizare.
picture

Cagliari-Roma Serie A 2019-20

Credit imagine: Getty Images

Serie A, fără playoff

După încheierea discuțiilor, președintele Federației de la Roma, Gabrielle Gravina a declarat pentru Il Giornale.
Sperăm să putem relua activitatea pe 20 mai. Este o dată realistă și care ar putea salva sezonul. Ar fi un mesaj extraordinar pentru poporul italian că ne vom reveni din acest coșmar. Am propus să avem playoff în Serie A, dar această măsură a fost respinsă de cluburi
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo