Balotelli n-a avut un sezon strălucit la Brescia, reușind să înscrie numai 5 goluri în cele 19 etape din Serie A. Recent, președintele clubului Massimo Cellino a dezvăluit că se așteaptă ca internaționalul italian să plece în vară. Mai mult, oficialul Bresciei a declarat că aducerea lui Balotelli a reprezentat o greșeală.
Potrivit zvonurilor din presa italiană, Balotelli ar fi lipsit de la antrenamentul de marți al Bresciei. Cu toate acestea, jucătorul de 29 de ani a negat acest lucru, într-un mesaj postat pe contul de Instagram.

Reacția nervoasă a lui Balotelli, după ultimele zvonuri din presă

Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
ACUM 15 ORE
Internaționalul italian a avut o reacție nervoasă, aducând în discuție camerele video care l-au surprins în timpul antrenamentului. Balotelli susține că s-a pregătit de două ori pe zi și că se simte de parcă ar fi "o fantomă".
Cum puteți să scrieți că n-am fost la antrenament? Jurnaliștii se află nonstop la baza de pregătire, cu camerele lor video. Mă antrenez de două ori pe zi, aproape zilnic. Cum puteți să negați aceste dovezi? Nu cred că sunt invizibil în fața camerelor, ca o fantomă. | Mario Balotelli

Balotelli are șanse mici să continue la Brescia

Cellino se așteaptă la o despărțire de Balotelli, la finalul sezonului. Președintele Bresciei consideră că interesul atacantului pentru Brescia s-a diminuat vizibil în ultima vreme:
Balotelli nu mai este la fel de concentrat ca înainte. Din acest motiv, sunt sigur că va pleca de la Brescia. Nu se comportă diferit față de cum s-a comportat de-a lungul carierei, poate că e doar puțin mai dezorganizat. Contractul său va fi anulat automat în cazul în care clubul retrogradează. Ținând cont de situația noastră actuală, Balotelli are șanse foarte mari să devină liber de contract în sezonul următor. Chiar am crezut că ne va ajuta pe teren, dar ne-a dezamăgit. | Massimo Cellino
Cu Balotelli în faza ofensivă, Brescia a adunat numai 16 puncte în sezonul curent din Serie A și ocupă ultimul loc, cu 12 etape rămase.
https://i.eurosport.com/2020/05/31/2826448.jpg
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
IERI LA 18:07
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
IERI LA 13:57