Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serie A | Milan - Bologna 2-0. Ibrahimovic a reușit "dubla", în prima etapă din Italia

Cosmin Cioboata

Actualizat 22/09/2020 la 01:08 GMT+3

Milan a început noul sezon din Serie A cu un succes pe teren propriu, scor 2-0, împotriva Bolognei.

Zlatan Ibrahimovic, starul lui AC Milan

Credit imagine: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic continuă să impresioneze chiar și la 38 de ani. Suedezul a reușit "dubla" în duelul de pe San Siro. Pe banca Milanului s-a aflat și Ciprian Tătărușanu.
Milanul a deschis scorul în minutul 35. Theo Hernandez a centrat în careu, de unde Ibrahimovic s-a înălțat minunat și a reluat lângă bară. Cu acest gol, Zlatan a atins o bornă impresionantă - a marcat în 23 de sezoane de primă ligă. O altă statistică spune că Zlatan a marcat în 4 decenii diferite.

Milan - Bologna 2-0. Ibrahimovic a reușit o "dublă", la debutul "rossonerilor" în noul sezon din Serie A

Tot Ibrahimovic a dublat avantajul formației din Milano la 5 minute după pauză. Bennacer a fost faultat în colțul careului, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Zlatan a tras imparabil, în vinclul porții, fără speranțe pentru goalkeeper-ul oaspeților.
Ultima oară când Ibrahimovic reușea să înscrie o "dublă" în Serie A, pe San Siro, se întâmpla în urmă cu 8 ani, la un derby cu Inter, în prima sa aventură la Milan.
S-a încheiat 2-0 pentru Milan, care începe cu dreptul noua stagiune din Serie A. Pentru trupa de pe San Siro urmează deplasarea la Crotone, de pe 27 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo