Zlatan Ibrahimovic continuă să impresioneze chiar și la 38 de ani. Suedezul a reușit "dubla" în duelul de pe San Siro. Pe banca Milanului s-a aflat și Ciprian Tătărușanu.

Milanul a deschis scorul în minutul 35. Theo Hernandez a centrat în careu, de unde Ibrahimovic s-a înălțat minunat și a reluat lângă bară. Cu acest gol, Zlatan a atins o bornă impresionantă - a marcat în 23 de sezoane de primă ligă. O altă statistică spune că Zlatan a marcat în 4 decenii diferite.

Serie A
Eriksen: "Mă întrebați de ce joc puțin la Inter?". Răspunsul tranșant care îl va înfuria pe Conte
ACUM 5 ORE

Milan - Bologna 2-0. Ibrahimovic a reușit o "dublă", la debutul "rossonerilor" în noul sezon din Serie A

Tot Ibrahimovic a dublat avantajul formației din Milano la 5 minute după pauză. Bennacer a fost faultat în colțul careului, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Zlatan a tras imparabil, în vinclul porții, fără speranțe pentru goalkeeper-ul oaspeților.

Ultima oară când Ibrahimovic reușea să înscrie o "dublă" în Serie A, pe San Siro, se întâmpla în urmă cu 8 ani, la un derby cu Inter, în prima sa aventură la Milan.

S-a încheiat 2-0 pentru Milan, care începe cu dreptul noua stagiune din Serie A. Pentru trupa de pe San Siro urmează deplasarea la Crotone, de pe 27 septembrie.

Serie A
Planul "B" al lui Juventus, dacă Pirlo nu se va impune pe bancă! Antrenorul de top aflat pe listă
IERI LA 18:00
Serie A
Mundo Deportivo: Real Madrid oferă doi super-jucători la schimb pentru Dybala
IERI LA 11:41