Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man: ”Porecla SuperMan vine natural!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 14/03/2021 la 19:04 GMT+2

Site-ul suporterilor Parmei, Parmalive.com, a oferit note jucătorilor după victoria cu AS Roma din Serie A.

Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Dennis Man a fost notat de suporterii Parmei cu 7.5: ”Porecla de SuperMan vine natural, însă realitatea este că meciul de azi al românului a fost practic perfect. De neînvins în duelurile unu la unu, el a reușit assistul pentru Mihăilă care a deblocat meciul. A ratat un gol ca și făcut la începutul reprizei a doua, însă nu contează, pentru prima oară, Parma nu plătește pentru această greșeală”.
De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă a meciului, alături de Brugman - 8: ”Vorbește aceeași limbă cu Man iar asta se simte. A sprintat excelent în spatele lui Macini și a avut sânge rece în fața lui Pau Lopez, deblocând meciul. A participat la faza care a dus la penalty-ul transformat de Hermani și i-a oferit o minge pe tavă lui Man, care nu a avut însă același sânge rece în fața portarului advers. A fost devastator”.

Mihăilă și Man, decisivi în Parma - Roma

Gazdele au deschis scorul după o combinație 100% românească! Dennis Man a avut o cursă excelentă pe partea dreaptă și i-a pasat precis lui Mihăilă în interiorul careului, cel care a înscris fără probleme pentru al doilea meci la rând. Început perfect de meci pentru Parma, care se află la conducere chiar dacă Roma a dominat partida până acum.
Roma a avut posesia în continuare dar echipa lui Fonseca nu a reușit să își creeze ocazii importante. Nu același lucru poate fi spus și de Parma. Dennis Man a ratat o coazie uriașă, singur cu portarul în repriza a doua.
În cele din urmă însă, Pelle a fost faultat în careu iar în minutul 55 Hernani a transformat penalty-ul fără probleme pentru a dubla avantajul gazdelor. Evoluția românilor a fost remarcată și de jurnaliștii italieni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo