La pauză, tabela indica 4-0 pentru Napoli. David Ospina a primit un singur șut pe poartă în primele 45 de minute ale partidei de pe San Paolo. Spre finalul primei reprize, portarul lui Napoli a hotărât că este momentul să iasă la rampă, însă nu cu vreo paradă, ci cu o pasă de gol.
Fostul goalkeeper al lui Arsenal a trimis o degajare impresionantă, de peste 25 de metri, care a aterizat exact lângă Victor Osimhen, cel mai scump jucător cumpărat în istoria lui Napoli. Atacantul nigerian a preluat cu pieptul, și-a pregătit mingea pe piciorul drept și a șutat violent lângă bară, fără speranțe pentru portarul Atalantei.

Portarul David Ospina, la primul assist din carieră

Serie A
Președintele lui Lazio, suspendat. "Schema" prin care jucătorii puteau evolua cu COVID-19
20/10/2021 LA 11:34
Ospina și-a trecut în cont primul său assist din carieră. Grație performanței din meciul cu Atalanta, goalkeeper-ul columbian l-a egalat pe Kevin de Bruyne, starul lui Manchester City, la capitolul paselor decisive reușite în noua stagiune.
Mijlocașul belgian l-a servit excelent pe Gabriel Jesus, în runda a doua din Premier League, împotriva lui Wolves.
Lozano, cu o "dublă", și Politano au stabilit scorul pauzei, 4-0, în meciul dintre Napoli și Atalanta. De notat este că golul lui Osimhen a fost primul reușit în tricoul lui Napoli, după transferul de la Lille.
Lammers a marcat golul de onoare pentru Atalanta, în minutul 69.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
18/10/2021 LA 05:00
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24