La pauză, tabela indica 4-0 pentru Napoli. David Ospina a primit un singur șut pe poartă în primele 45 de minute ale partidei de pe San Paolo. Spre finalul primei reprize, portarul lui Napoli a hotărât că este momentul să iasă la rampă, însă nu cu vreo paradă, ci cu o pasă de gol.

Fostul goalkeeper al lui Arsenal a trimis o degajare impresionantă, de peste 25 de metri, care a aterizat exact lângă Victor Osimhen, cel mai scump jucător cumpărat în istoria lui Napoli. Atacantul nigerian a preluat cu pieptul, și-a pregătit mingea pe piciorul drept și a șutat violent lângă bară, fără speranțe pentru portarul Atalantei.

Serie A
Infectat cu COVID, Ronaldo a luat o decizie neașteptată! Starul portughez, schimbare totală de look
PESTE UN MINUT

Portarul David Ospina, la primul assist din carieră

Ospina și-a trecut în cont primul său assist din carieră. Grație performanței din meciul cu Atalanta, goalkeeper-ul columbian l-a egalat pe Kevin de Bruyne, starul lui Manchester City, la capitolul paselor decisive reușite în noua stagiune.

Mijlocașul belgian l-a servit excelent pe Gabriel Jesus, în runda a doua din Premier League, împotriva lui Wolves.

Lozano, cu o "dublă", și Politano au stabilit scorul pauzei, 4-0, în meciul dintre Napoli și Atalanta. De notat este că golul lui Osimhen a fost primul reușit în tricoul lui Napoli, după transferul de la Lille.

Lammers a marcat golul de onoare pentru Atalanta, în minutul 69.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1228x538:1230x536)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Serie A
Zlatan a reușit "dubla" pentru Milan, apoi le-a făcut semn să tacă fanilor lui Inter
17/10/2020 LA 19:09
Serie A
Ronaldo i-a răspuns Ministrului Spadafora: "Totul este o minciună!". Reacția acidă a portughezului
16/10/2020 LA 19:36