Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Parma - Inter 1-2. Nota primită de Dennis Man + Reacția lui Roberto D'Aversa, la finalul meciului

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/03/2021 la 09:38 GMT+2

Parma a fost învinsă de Inter, scor 1-2, în etapa a 25-a din Serie A. Dennis Man și Valentin Mihăilă au jucat câte o repriză în confruntarea cu liderul din Italia.

Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Dennis Man a început în premieră ca titular la Parma, în duelul cu liderul din Serie A, Inter. În minutul 27, fostul atacant de la FCSB a fost placat ca la rugby de Bastoni și a acuzat probleme medicale. Românul părea că va părăsi terenul la scurt timp după lovitura încasată, însă a forțat și a jucat până la pauză.
Man nu s-a mai întors de la vestiare, iar în locul său a fost introdus conaționalul Valentin Mihăilă.
Deși resimțea amețeli în urma contactului violent cu Bastoni, Man tot s-a aflat la un pas de gol, în prelungirile primei reprize. Atacantul român a reluat cu capul din careu, însă pe lângă poarta lui Inter.

Nota primită de Dennis Man, după ce a jucat o repriză în meciul Parma - Inter 1-2

La final, Sofa Score i-a oferit lui Man nota 6,8. În cele 45 de minute petrecute pe teren, internaționalul român a avut 15 pase reușite, 2 șuturi și 26 de atingeri.
Cifrele lui Dennis Man în meciul Parma - Inter 1-2:
  • Minute jucate: 45
  • Pase reușite: 15
  • Pase greșite: 1
  • Șuturi expediate: 2
  • Dueluri câștigate: 4
  • Atingeri: 26
  • Faulturi comise: 0
  • Nota: 6.8
În ciuda faptului că echipa sa a suferit o nouă înfrângere și continuă să fie amenințată cu retrogradarea, Roberto D'Aversa s-a arătat mulțumit de jocul Parmei din duelul cu Inter.
Alexis Sanchez a reușit o "dublă" în debutul reprizei a doua, iar Hernani a redus din diferență în minutul 71. Parma a sperat la un gol egalizator, însă trupa lui Conte a ținut excelent de scor și a obținut victoria.

Ce a spus Roberto D'Aversa la finalul meciului Parma - Inter 1-2

La finalul partidei, D'Aversa a recunoscut că regretă faptul că Inter a marcat în urma greșelilor comise de jucătorii săi:
"Am încheiat meciul în jumătatea lor și am jucat bine timp de 60 de minute, deci putem spune că Parma n-a fost surclasată de liderul din Serie A. Regretul meu este că Inter a marcat după o pasă greșită din partea noastră și apoi după o greșeală în urma căreia am fost surprinși pe contraatac. Cu toții știm cât de bună este echipa lui Conte pe contraatac.
Am făcut un joc aproape excelent. Kurtic și Man au avut ocazii importante în prima repriză, iar pe final puteam forța egalarea cu încă o fază fixă. Trebuie să fim mai hotărâți în atac, Mihăilă putea șuta în câteva rânduri.
Faptul că am jucat de la egal la egal cu liderul din Serie A ar trebui să ne dea mai multă încredere. Totuși, continuăm să comitem erori banale. Dacă am reuși să le evităm, atunci am obține și rezultate mai bune.
Au existat situații pe care nu am reușit să le materializăm. Spre exemplu, am avut primul șut periculos, cu care l-am forțat pe Handanovic să intervină.
Ar trebui să învățăm de la Inter. Jucătorii mei ar trebui să-i urmeze exemplul lui Lukaku, un jucător extrem de determinat care muncește din greu. Este păcat că am jucat de la egal la egal cu Inter și nu am reușit să obținem vreun punct", a spus Roberto D'Aversa, la finalul meciului dintre Parma și Inter.
În urma înfrângerii în fața lui Inter, Parma a rămas pe penultimul loc din Serie A, cu 15 puncte. Trupa lui Man și Mihăilă se află la 6 puncte sub linia retrogradării, cu 13 etape rămase până la finalul sezonului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo