”Nu a fost o decizie bazată pe victoriile recente, ci pe felul în care Stefano a construit spiritul de echipă. AC Milan anunță că s-a ajuns la un acord cu Stefano Pioli privind extinderea pe doi ani a contractului său, care va expira astfel în iunie 2022”, se arată în comunicatul italienilor
CEO-ul Ivan Gazidis a informat în comunicat că este ”încântat de această înțelegere. Stefano a arătat că poate aduce viziunea privind fotbalul pe care o dorim la club, un fotbal frumos, progresiv și plin de pasiune”.
Pioli știa cel mai probabil de acest dezanodământ, însă nu a comentat înainte de meciul cu Sassuolo: ”Sunt fericit și mândru de încrederea pe care am primit-o de la AC Milan. Vreau să mulțumesc tuturor, inclusiv fanilor, de care neste foarte dor, dar ei ne susțin mereu. După cum am spus de mai multe ori viitorul este astăzi: trebuie să fim concentrați și determinați, să fim uniți. Suntem la începutul unui drum extraordinar. Dacă vom continua să muncim așa, vom crește și vom fi mai competitivi”.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
IERI LA 05:01
În ultimele luni s-a scris că fostul tehnician al celor de la RB Leipzig, va sosi pe banca lui AC Milan în următorul sezon, urmând să îndeplinească un rol dublu: antrenor și manager. Astfel, germanul urma să gestioneze întreaga activitate sportivă a "Diavolului Milanez" pentru a face performanță în cupele europene, lucru care i-a lipsit Milanului în ultimele sezoane.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
22/09/2021 LA 07:46
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
21/09/2021 LA 05:34