Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răsturnare de situație la AC Milan! Nu mai vine Ralf Rangnick

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/07/2020 la 11:53 GMT+3

AC Milan a confirmat că nu îl va mai angaja pe Ralf Rangnick și că îi va prelungi contractul lui Stefano Pioli până în 2022.

Ralf Rangnick

Credit imagine: SID

”Nu a fost o decizie bazată pe victoriile recente, ci pe felul în care Stefano a construit spiritul de echipă. AC Milan anunță că s-a ajuns la un acord cu Stefano Pioli privind extinderea pe doi ani a contractului său, care va expira astfel în iunie 2022”, se arată în comunicatul italienilor
CEO-ul Ivan Gazidis a informat în comunicat că este ”încântat de această înțelegere. Stefano a arătat că poate aduce viziunea privind fotbalul pe care o dorim la club, un fotbal frumos, progresiv și plin de pasiune”.
Pioli știa cel mai probabil de acest dezanodământ, însă nu a comentat înainte de meciul cu Sassuolo: ”Sunt fericit și mândru de încrederea pe care am primit-o de la AC Milan. Vreau să mulțumesc tuturor, inclusiv fanilor, de care neste foarte dor, dar ei ne susțin mereu. După cum am spus de mai multe ori viitorul este astăzi: trebuie să fim concentrați și determinați, să fim uniți. Suntem la începutul unui drum extraordinar. Dacă vom continua să muncim așa, vom crește și vom fi mai competitivi”.
În ultimele luni s-a scris că fostul tehnician al celor de la RB Leipzig, va sosi pe banca lui AC Milan în următorul sezon, urmând să îndeplinească un rol dublu: antrenor și manager. Astfel, germanul urma să gestioneze întreaga activitate sportivă a "Diavolului Milanez" pentru a face performanță în cupele europene, lucru care i-a lipsit Milanului în ultimele sezoane.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo