Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Marin, din nou decisiv la Cagliari! Românul a oferit assist-ul la unicul gol al meciului

Cosmin Cioboata

Publicat 03/03/2021 la 23:58 GMT+2

Cagliari a câștigat la limită meciul cu Bologna, scor 1-0, în etapa a 25-a din Serie A și a ieșit din zona retrogradării, cel puțin pentru moment. Răzvan Marin a fost din nou decisiv la formația sardă, reușind să ofere assist-ul la golul marcat de Daniele Rugani.

Răzvan Marin

Credit imagine: Getty Images

Cagliari continuă să spere la salvarea de la retrogradare. Formația sardă a bifat a doua victorie consecutivă în Serie A și a urcat deasupra "liniei roșii". Răzvan Marin a fost din nou titular la Cagliari și și-a pus amprenta în minutul 19.

Răzvan Marin, din nou decisiv la Cagliari! Mijlocașul român a oferit assist-ul la unicul gol al meciului cu Bologna

Internaționalul român a executat excelent cornerul și i-a așezat mingea pe cap lui Rugani. Fundașul italian a reluat în plasă, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Bolognei.
A fost cea de-a 3-a pasă decisivă oferită de Marin în actualul sezon. Mijlocașul de 24 de ani are în cont și un gol pentru Cagliari.
Bologna a alergat după egalare în repriza secundă, dar defensiva lui Cagliari a rezistat eroic și a smuls o victorie extrem de importantă.
Grație succesului din această seară, Cagliari a acumulat 21 de puncte, cu unul mai mult decât Torino, prima echipă aflată sub linia retrogradării. De notat că Torino are 2 meciuri mai puțin disputate.
Pentru Cagliari urmează meciul de pe terenul Sampdoriei (duminică, ora 19:00).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo