Starul portughez a revenit la Torino în urmă cu două săptămâni și a intrat direct în izolare, așa cum prevede regulamentul autorităților din Italia. Ronaldo a petrecut o mare parte din perioada de pauză în Madeira, orașul său natal, iar pe 4 mai a hotărât să se întoarcă în Italia.
În mod normal, atacantul portughez și coechipierii săi de la Juventus ar fi trebuit să revină astăzi la baza de antrenamente, însă Guvernul nu a validat protocolul propus de oficialii din Serie A. Prin urmare, cluburile din Italia vor continua antrenamentele individuale la domiciliu până în momentul în care autoritățile vor da undă verde revenirii la bazele de pregătire.

Ronaldo continuă antrenamentele la domiciliu

Serie A
Lazio - Juventus 0-2. Bonucci, primul fundaş cu dublă din penalty din ultimii 14 ani
20/11/2021 LA 19:36
Ronaldo a fost extrem de activ pe rețelele de socializare în perioada de izolare, postând diferite poze și videoclipuri din timpul antrenamentelor sale.
Sezonul actual din Serie A a fost întrerupt pe 9 mai. Cu 12 etape rămase până la final, Juventus este lider în clasament, cu un singur punct avans față de Lazio. Podiumul este completat de Inter, în timp ce Atalanta se află pe poziția a 4-a, ultima care asigură prezența în grupele Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Parma lui Man și Mihăilă, distrusă la Lecce! Maresca e ca și demis. Un nume uriaș, favorit să vină
07/11/2021 LA 15:07
Serie A
Fatih Terim a confirmat interesul lui Galatasaray pentru Man. Ce sumă pun la bătaie turcii
05/11/2021 LA 05:28