Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo a încheiat perioada de izolare! Ce urmează pentru starul lui Juventus

Cosmin Cioboata

Actualizat 18/05/2020 la 19:01 GMT+3

Cristiano Ronaldo a încheiat perioada de izolare din Torino, iar acum este pregătit să revină la antrenamentele lui Juventus.

Cristiano Ronaldo a încheiat perioada de izolare

Credit imagine: Getty Images

Starul portughez a revenit la Torino în urmă cu două săptămâni și a intrat direct în izolare, așa cum prevede regulamentul autorităților din Italia. Ronaldo a petrecut o mare parte din perioada de pauză în Madeira, orașul său natal, iar pe 4 mai a hotărât să se întoarcă în Italia.
În mod normal, atacantul portughez și coechipierii săi de la Juventus ar fi trebuit să revină astăzi la baza de antrenamente, însă Guvernul nu a validat protocolul propus de oficialii din Serie A. Prin urmare, cluburile din Italia vor continua antrenamentele individuale la domiciliu până în momentul în care autoritățile vor da undă verde revenirii la bazele de pregătire.

Ronaldo continuă antrenamentele la domiciliu

Ronaldo a fost extrem de activ pe rețelele de socializare în perioada de izolare, postând diferite poze și videoclipuri din timpul antrenamentelor sale.
Sezonul actual din Serie A a fost întrerupt pe 9 mai. Cu 12 etape rămase până la final, Juventus este lider în clasament, cu un singur punct avans față de Lazio. Podiumul este completat de Inter, în timp ce Atalanta se află pe poziția a 4-a, ultima care asigură prezența în grupele Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo