”Cred că în primele 60 de minute am fost de clasă mondială. Am controlat complet partida dar apoi s-a oprit totul. Nu are rost să ne gândim prea mult la asta, avem alt meci în trei zile. Este de obicei imposibil să găsim explicația pentru perioadele acestea moarte”, a afirmat Sarri, conform Corriere dello Sport.
”Să stăm acum să analizăm prea mult totul sau să ne judecăm prea aspru nu cred că ar fi folositor și ne-ar face să pierdem toată munca pe care am depus-o până acum”, a adăugat el.
”Este o situație complet diferită față de înfrângerile de la Verona și Napoli, așa că trebuie să ne concentrăm pe următorul meci. Este o echipă care are capacități fotbalistice extraordinare și trebuie să construim pe asta”, a afirmat Sarri.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28

Serie A | AC Milan - Juventus 4-2

AC Milan și Juventus au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de la reluarea fotbalului din Europa. "Rossonerii" s-au impus cu 4-2 pe San Siro, în condițiile în care Juventus conducea cu 2-0 în minutul 53. Cristiano Ronaldo și Zlatan Ibrahimovic s-au aflat față în față în partida de la Milano și au marcat câte un gol, însă suedezul a avut câștig de cauză după fluierul de final.
Cele două reprize au fost diametral opuse. După primele 45 de minute, scorul era 0-0, iar nimeni nu prevestea recitalul de goluri care avea să urmeze după pauză. Rabiot a deschis scorul în minutul 47, după o cursă personală minunată, finalizată cu un șut la vinclu. 6 minute mai târziu, a venit rândul lui Cristiano să apară în prim-plan. Portughezul a profitat de o neînțelegere între fundașii centrali ai Milanului, Romagnoli și Kjaer, și a reluat cu mult calm din careu, pe lângă Donnarumma.
Zlatan Ibrahimovic a sunat deșteptarea pentru formația lui Pioli în minutul 62, când a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată după un henț comis în careu de Bonucci. Suedezul a înscris fără emoții și a ajuns la cota 5 în sezonul curent din Serie A.
Ibrahimovic conduce detașat duelul cu Cristiano Ronaldo la capitolul golurilor marcate după împlinirea vârstei de 30 de ani. Suedezul a marcat 310 goluri în intervalul respectiv, în timp ce fostul jucător de la Real Madrid a înscris de 267 de ori.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58