Ștefan Radu a fost integralist în meciul câștigat pe final de Lazio contra Speziei. A fost meciul cu numărul 402 pentru Radu în tricoul biancocelest, fundașul român devenind astfel jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate pentru clubul capitolin cu peste 120 de ani de istorie.
Radu a fost feliciatat de toată lumea după ce a intrat definitiv în istoria lui Lazio. Presa l-a elogiat, colegii au vorbit și ei numai în epitete la adresa sa, iar fanilor le-a intrat pentru totdeauna la suflet.
Suprizele plăcute nu s-au încheiat însă pentru jucătorul român. La antrenamentul de astăzi, acesta s-a trezit cu un adevărat tron personalizat, inscripționat cu numele său și cifra 402, pe care s-a așezat pentru a marca momentul în care a devenit "Regele" lui Lazio.
Serie A
Roma - Napoli 0-0. Primul pas greșit în Serie A pentru formația lui Spalletti
24/10/2021 LA 18:40
La festivitatea organizată special pentru Ștefan Radu la baza de antrenament au fost prezenți și președintele Claudio Lotito, dar și giuseppe Favalli, fotbalistul pe care romînul l-a devansat în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe prezențe pentru Lazio.

Ștefan Radu, felicitat de colegii de la Lazio pentru recordul doborât

Suporterii lazialilor au făcut un banner special pentru Radu cu ocazia meciului cu Spezia, care cuprindea 13 ipostaze cu jucătorul, câte una din fiecare sezon petrecut pe Olimpico. Titlul acelui banner a fost și el unul sugestiv: "The Boss 402".
Coechipierii au avut și ei mesaje de felicitare pentru român: "Există doar un BOSS! Felicitări, frate!", i-a transmis Lucas Leiva. "Respect enorm, îl meriți!", a scris Immobile pe conturile de socializare.
"Ești un adevărat exemplu pentru mine, și ca fotbalist, dar și ca om.", a fost mesajul pentru Radu din partea tânărului Nicolo Armini.
Ștefan Radu a fost cumpărat de Lazio în 2008 de la Dinamo. În cei aproape 13 ani petrecuți la clubul din capitala Italiei, Radu a câștigat 6 trofee: 3 Cupe ale Italiei (2009, 2013 și 2019) și 3 Supercupe (2010, 2018 și 2020). Fundașul român a marcat de 8 ori pentru Lazio și a oferit și 20 de assist-uri în cele 402 meciuri jucate în toate competițiile.
Serie A
Președintele lui Lazio, suspendat. "Schema" prin care jucătorii puteau evolua cu COVID-19
20/10/2021 LA 11:34
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24