Ștefan Radu a scris istorie la Lazio, devenind un adevărat simbol al formației de pe Stadio Olimpico. Fundașul de 34 de ani a devenit jucătorul cu cele mai multe finale (8) disputate pentru Lazio, la egalitate cu alte nume mari din istoria clubului: Giuseppe Favalli, Roberto Mancini și Pavel Nedved. În cei 12 ani petrecuți la Lazio, Radu a cucerit 6 trofee.
În ciuda performanțelor uriașe bifate de român pe Olimpico, Radu a ajuns la o vârstă înaintată, iar Lazio încă nu i-a oferit prelungirea contractului scadent în vara anului 2021. În aceste condiții, nu este exclus ca fundașul român să părăsească echipa romană încă din ianuarie.
Potrivit lalaziosiamonoi.it, există deja o echipă care a pus ochii pe Ștefan Radu: Fenerbahce. Turcii au fost impresionați de tot ce a realizat Radu la Lazio și și-ar dori să-l transfere încă din luna ianuarie, când românul va intra în ultimele 6 luni de contract.
Serie A
Zlatan Ibrahimovic va lipsi de pe teren 7 sau 8 luni. Mai rămâne la Milan?
IERI LA 08:32

Ștefan Radu s-ar putea despărți de Lazio după mai bine 12 ani! Fenerbahce, pe urmele românului

Nu este pentru prima oară când Fenerbahce se află pe urmele lui Radu. Presa din Peninsulă anunță că formația turcă l-a monitorizat atât în 2018, cât și în 2019, însă fără să se materializeze vreun transfer.
Misiunea lui Fenerbahce nu va fi deloc ușoară. Cei de la Lazio, în frunte cu antrenorul Simone Inzaghi, țin foarte mult la fundașul român aflat în Italia din vara lui 2008. Astfel, este greu de crezut că romanii îl vor lăsa să plece încă din această iarnă. Totuși, dacă Lazio nu se va hotărî să-i ofere o nouă înțelegere, Fenerbahce va avea cale liberă către transferul său în vară.
Ștefan Radu a devenit o piesă de bază la Lazio după ce a fost cumpărat de la Dinamo. Fundașul român a purtat în multe rânduri chiar și banderola de căpitan la trupa italiană și a adunat, per total, 391 de apariții. Radu a marcat 8 goluri și a oferit 18 assist-uri în tricoul lui Lazio, reușind să cucerească 6 trofee: 3 Cupe și 3 Supercupe ale Italiei.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29