Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Singurul jucător din istorie care n-a bifat vreo apariție în 6 ani, dar a primit 2 cartonașe roșii

Cosmin Cioboata

Publicat 01/09/2020 la 18:05 GMT+3

Tommaso Berni și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Italia, însă fără să se ridice la un nivel înalt.

Tommaso Berni (PA Sport)

Credit imagine: PA Sport

Chiar dacă n-a cucerit vreun trofeu de-a lungul timpului, portarul de 37 de ani va rămâne în istoria fotbalului grație unei statistici incredibile. În 6 ani petrecuți la Inter, Berni n-a bifat vreun meci, însă a fost eliminat în 2 rânduri. Ambele cartonașe roșii le-a primit în ultimul sezon, din postura de rezervă, din cauza unor reacții nepotrivite.
Berni a fost eliminat prima oară în luna ianuarie, în prelungirile meciului cu Cagliari, încheiat 1-1, când a protestat după ce Lautaro Martinez, coechipierul său, a primit cartonașul roșu. Același lucru s-a întâmplat și în luna iunie, în duelul cu Parma. Berni a fost eliminat pentru proteste la adresa arbitrului de rezervă.
Portarul a fost nemulțumit de faptul că arbitrul central Fabio Maresca nu l-a penalizat pe Dejan Kulusevski pentru o lovitură cu cotul aplicată lui Stefano Sensi.

Tommaso Berni, eliminat de două ori fără să joace vreun meci în 6 ani

Berni a rămas liber de contract chiar astăzi. El și-a început cariera la academia Fiorentinei, urmând ca mai târziu să ajungă la juniorii lui Inter Milano. În 2002, goalkeeper-ul italian a ajuns la Wimbledon, însă a petrecut numai un an la formația engleză. Berni a revenit în Italia la Ternana, pentru care a apărat 4 sezoane. În 2007, acesta a fost cumpărat de Lazio în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro - singura sumă plătită pe Berni în întreaga carieră.
Salernitana, Braga, Sampdoria și Torino sunt echipele pentru care portarul a mai evoluat de-a lungul timpului, înainte să ajungă la Inter. Oficialii milanezi l-au adus liber de contract în 2014, însă nu l-au folosit în vreun minut în cei 6 ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo