Chiar dacă n-a cucerit vreun trofeu de-a lungul timpului, portarul de 37 de ani va rămâne în istoria fotbalului grație unei statistici incredibile. În 6 ani petrecuți la Inter, Berni n-a bifat vreun meci, însă a fost eliminat în 2 rânduri. Ambele cartonașe roșii le-a primit în ultimul sezon, din postura de rezervă, din cauza unor reacții nepotrivite.
Berni a fost eliminat prima oară în luna ianuarie, în prelungirile meciului cu Cagliari, încheiat 1-1, când a protestat după ce Lautaro Martinez, coechipierul său, a primit cartonașul roșu. Același lucru s-a întâmplat și în luna iunie, în duelul cu Parma. Berni a fost eliminat pentru proteste la adresa arbitrului de rezervă.
Portarul a fost nemulțumit de faptul că arbitrul central Fabio Maresca nu l-a penalizat pe Dejan Kulusevski pentru o lovitură cu cotul aplicată lui Stefano Sensi.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28

Tommaso Berni, eliminat de două ori fără să joace vreun meci în 6 ani

Berni a rămas liber de contract chiar astăzi. El și-a început cariera la academia Fiorentinei, urmând ca mai târziu să ajungă la juniorii lui Inter Milano. În 2002, goalkeeper-ul italian a ajuns la Wimbledon, însă a petrecut numai un an la formația engleză. Berni a revenit în Italia la Ternana, pentru care a apărat 4 sezoane. În 2007, acesta a fost cumpărat de Lazio în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro - singura sumă plătită pe Berni în întreaga carieră.
Salernitana, Braga, Sampdoria și Torino sunt echipele pentru care portarul a mai evoluat de-a lungul timpului, înainte să ajungă la Inter. Oficialii milanezi l-au adus liber de contract în 2014, însă nu l-au folosit în vreun minut în cei 6 ani.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58