Fiorentina a anunțat în această seară că 3 jucători și 3 oameni din staff-ul clubului au fost testați pozitiv cu coronavirus. Clubul aflat pe locul 13 în clasamentul din Serie A înainte de suspendarea sezonului a emis un emis un comunicat oficial.
În urma testelor de laborator efectuate ieri, Fiorentina anunță că 3 jucători și 3 persoane din staff-ul tehnic-medical au fost testați pozitiv cu COVID-19. Clubul a pornit, conform protocolului, procedurile de izolare a persoanelor implicate
Cei de la Fiorentina au mai adăugat că restul echipei va fi testată vineri pentru pregătirea revenirii la antrenamente, aceasta urmând să fie făcută în sistem de voluntariat.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 12 ORE
Nu este prima dată când cei de la Fiorentina au cazuri pozitive cu coronavirus. În luna martie au fost testați pozitiv Patrick Cutrone, German Pezzella și Dusan Vlahovic. Toți cei 3 și-au revenit și s-au vindecat între timp.
Federația din Italia s-a întâlnit joi cu comitetul guvernamental pentru a discuta protocolul medical în vederea unei reveniri a antrenamentelor normale pentru cluburile din Serie A, urmând ca antrenamentele să revină la normal pe 18 mai.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arsenal nu renunță la Vlahovic! Suma uriașă pe care sunt dispuși să o investească în transfer
11/01/2022 LA 07:30
Premier League
Oferta de care Dusan Vlahovic nici nu a vrut să audă! Ce le-a transmis agenților săi
06/01/2022 LA 09:27