Fiorentina a anunțat în această seară că 3 jucători și 3 oameni din staff-ul clubului au fost testați pozitiv cu coronavirus. Clubul aflat pe locul 13 în clasamentul din Serie A înainte de suspendarea sezonului a emis un emis un comunicat oficial.
În urma testelor de laborator efectuate ieri, Fiorentina anunță că 3 jucători și 3 persoane din staff-ul tehnic-medical au fost testați pozitiv cu COVID-19. Clubul a pornit, conform protocolului, procedurile de izolare a persoanelor implicate
Cei de la Fiorentina au mai adăugat că restul echipei va fi testată vineri pentru pregătirea revenirii la antrenamente, aceasta urmând să fie făcută în sistem de voluntariat.
Premier League
Liverpool a acceptat oferta pentru Shaqiri! "Suntem fericiți să anunțăm că am ajuns la un acord"
23/08/2021 LA 06:28
Nu este prima dată când cei de la Fiorentina au cazuri pozitive cu coronavirus. În luna martie au fost testați pozitiv Patrick Cutrone, German Pezzella și Dusan Vlahovic. Toți cei 3 și-au revenit și s-au vindecat între timp.
Federația din Italia s-a întâlnit joi cu comitetul guvernamental pentru a discuta protocolul medical în vederea unei reveniri a antrenamentelor normale pentru cluburile din Serie A, urmând ca antrenamentele să revină la normal pe 18 mai.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Incredibil! Care este ultima ofertă a lui City pentru Kane! Ce variantă de rezervă are Guardiola
19/08/2021 LA 15:15
Fotbal
Inter - Pirelli, unul din cele mai lungi parteneriate din fotbal va fi modificat după 26 de ani
22/07/2021 LA 08:08