Spre sfârșitul sesiunii de pregătire, atacantul suedez a simțit o durere puternică în zona gambei și a rămas întins pe gazon. Potrivit Sky Sport Italia, accidentarea s-a produs în momentul în care Zlatan a șutat la poartă. Medicii formației italiene au intervenit imediat și au concluzionat, la prima vedere, că este o problemă destul de serioasă în zona tendonului lui Ahile.
Mai multe teste amănunțite vor fi efecutate în următoarele ore, pentru a afla cât de gravă este accidentarea.
Sursa citată susține că Zlatan n-a putut să meargă de unul singur la vestiare, motiv pentru care a fost transportat cu mașinuța medicilor. Când a ieșit din clădire, suedezul șchiopăta vizibil, lucru care le dă serioase motive de îngrijorare oficialilor lui Milan.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28

Ibrahimovic a avut probleme și la începutul anului

Ibra nu se află la prima problemă medicală de acest tip. La începutul anului, suedezul a reclamat o accidentare în aceeași zonă a piciorului, însă și-a revenit destul de repede. De această dată însă, lucrurile par mult mai complicate pentru veteranul trupei de pe San Siro, care riscă să rateze reluarea sezonului din Serie A.
Ajuns la 39 de ani, Ibrahimovic a revenit la Milan în luna ianuarie. În 10 apariții din stagiunea curentă, suedezul a marcat 4 goluri și a oferit un assist, în Serie A și Cupa Italiei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58