Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul legendarului Gigi Buffon, decis de Juventus! Ce se va întâmpla cu portarul italian

Cosmin Cioboata

Actualizat 18/04/2020 la 11:23 GMT+3

În urmă cu 2 zile, Frencesco Totti spunea că Gigi Buffon (42 ani) își dorește să apere până la 50 de ani, însă Juventus nu îl va lăsa să continue până la vârsta respectivă.

Gianluigi Buffon

Credit imagine: Getty Images

"Buffon nu vrea să se retragă, dar cei de la Juve îl vor face să se oprească, ceea ce e foarte diferit. Îți spun, Gianluigi vrea să joace până la 50 de ani, dar el poate să mai joace 2 sau 3 sezoane.", a spus Francesco Totti, pe contul de Instagram.
La puțin timp după dezvăluirea lui Totti, Tuttosport a aflat planurile lui Juventus cu legendarul portar, campion mondial în 2006. Potrivit jurnaliștilor italieni, "Bătrâna Doamnă" îi va oferi lui Buffon prelungirea contractului, astfel încât goalkeeper-ul de 42 de ani va începe al 26-lea său sezon din carieră.

Cariera impresionantă a lui Gigi Buffon

Buffon a debutat în 1995, la Parma, de unde s-a transferat la Juventus în anul 2001 pentru 52 de milioane de euro. Din acel moment, până în 2018 a jucat la Juve, după care a semnat cu PSG. În 2019, legendarul portar a revenit în tricoul bianconerilor.
În acest sezon, Buffon a bifat 11 meciuri pentru Juventus, în toate competițiile. Buffon are peste 1.200 de meciuri în cariera sa la profesionişti şi a adunat 176 de selecţii în reprezentativa Italiei, cu care a câştigat titlul mondial în 2006. El a cucerit 26 de trofee în carieră, dintre care 9 titluri cu Juventus în Serie A.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo