Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”Vom face teste și sperăm să reîncepem totul”. Anunțul făcut de federația italiană

Vlad Dumitrescu

Actualizat 13/04/2020 la 15:11 GMT+3

Federația italiană speră ca jucătorii să fie testați pentru coronavirus la începutul lui mai pentru a pregăti astfel reînceperea sezonului, a informat președintele organizației, Gabriele Gravina.

Serie A Logo

Credit imagine: Getty Images

Serie A este suspendată de pe 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus și încă nu este clar când se va relua sezonul. Italia este una dintre cele mai afectate țări de pandemia de COVID-19, având 19.899 decese și peste 150.000 de cazuri confirmate. Mai mulți jucători din campionat au fost testați pozitiv.
Mai sunt de jucat încă 12 etape iar Gravina a declarat pentru Sky Sport Italia că este hotărât ca sezonul să se încheie, indiferent de cât va dura.
”De îndată ce condițiile sunt bune, vom finaliza sezonul. În curând vom avea o întâlnire unde vom stabili procedura pe care o vom comunica apoi. Vom începe, sper, la începutul lui mai prin teste care ne asigure că jucătorii nu sunt infectați iar apoi pot începe antrenamentele”, a afirmat el.
”Dacă vom juca în vară? Nu avem un termen limită, dar prioritatea este să încheiem sezonul”, a adăugat Gravina.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo