Serie A este suspendată de pe 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus și încă nu este clar când se va relua sezonul. Italia este una dintre cele mai afectate țări de pandemia de COVID-19, având 19.899 decese și peste 150.000 de cazuri confirmate. Mai mulți jucători din campionat au fost testați pozitiv.
Mai sunt de jucat încă 12 etape iar Gravina a declarat pentru Sky Sport Italia că este hotărât ca sezonul să se încheie, indiferent de cât va dura.
”De îndată ce condițiile sunt bune, vom finaliza sezonul. În curând vom avea o întâlnire unde vom stabili procedura pe care o vom comunica apoi. Vom începe, sper, la începutul lui mai prin teste care ne asigure că jucătorii nu sunt infectați iar apoi pot începe antrenamentele”, a afirmat el.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
IERI LA 10:29
”Dacă vom juca în vară? Nu avem un termen limită, dar prioritatea este să încheiem sezonul”, a adăugat Gravina.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
IERI LA 06:42
Serie A
Allegri, reacție genială când a fost întrebat de transferul iminent al lui Pogba: "Cine e?"
17/05/2022 LA 10:06