Serie A este suspendată de pe 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus și încă nu este clar când se va relua sezonul. Italia este una dintre cele mai afectate țări de pandemia de COVID-19, având 19.899 decese și peste 150.000 de cazuri confirmate. Mai mulți jucători din campionat au fost testați pozitiv.
Mai sunt de jucat încă 12 etape iar Gravina a declarat pentru Sky Sport Italia că este hotărât ca sezonul să se încheie, indiferent de cât va dura.
”De îndată ce condițiile sunt bune, vom finaliza sezonul. În curând vom avea o întâlnire unde vom stabili procedura pe care o vom comunica apoi. Vom începe, sper, la începutul lui mai prin teste care ne asigure că jucătorii nu sunt infectați iar apoi pot începe antrenamentele”, a afirmat el.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
ACUM 4 ORE
”Dacă vom juca în vară? Nu avem un termen limită, dar prioritatea este să încheiem sezonul”, a adăugat Gravina.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
ACUM 8 ORE
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
24/09/2021 LA 05:01