Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cu Ronaldo pe bancă, dar Morata în zi mare, Juventus o bate pe Lazio fără emoții!

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 06/03/2021 la 23:55 GMT+2

Juventus câștigă derby-ul cu Lazio și nu renunță la lupta la titlu cu Inter și Milan. Pentru bianconeri, acesta ar fi al 10-lea titlu consecutiv.

Cristiano Ronaldo of Juventus pictured on the bench

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Bobeică
Cu Ronaldo doar rezervă, alături de Radu Drăgușin pe bancă, campioana en-titre a Italiei adună încă 3 puncte și distanța față de Inter ajunge la 7 lungimi. Dar echipa la care joacă Andrei Radu, încă nu a jucat în această etapă și o va întâlni luni pe Atalanta.
Deși se anunța un meci greu, cu Cristiano menajat și intrat pe parcurs, fără Dybala, Chiellini sau De Ligt, "Bătrâna Doamnă" a câștigat mai ușor decât se aștepta.
Lazio a deschis scorul prin Correa în minutul 14, dar Rabiot a egalat cu un șut splendid, la care Reina nu a avut ce să mai facă.

Sezon senzațional pentru Alvaro Morata

Spaniolul Morata are un sezon de vis la Juventus. Atacantul are 31 de meciuri, 16 goluri și 10 assist-uri până în acest moment.
Chiar și fără Cristiano pe teren, Juventus a mai marcat de două ori prin Morata și a câștigat fără emoții meciul cu Lazio.
Cristiano a intrat pe teren în minutul 69 în locul autorului dublei, în timp ce Drăgușin a rămas pe bancă pe toată durata partidei.
Pentru Juventus urmează returul de marți din Champions League contra lui Porto, unde a pierdut în tur cu 1-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo