Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Marin, peste Ibra și Cristiano! Capitolul la care e cel mai bun din Serie A

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 06/03/2021 la 17:09 GMT+2

Răzvan Marin a devenit om de bază pentru Cagliari, formație care a schimbat antrenorul de curând și a ieșit din seria neagră, fără victorii.

Răzvan Marin

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Bobeică
Leonardo Semplici a venit pe banca lui Cagliari acum două etape și a reușit două victorii cu Crotone și Bologna.
Mijlocașul român venit de la Ajax, a rămas titular și cu noul antrenor, fapt deloc surprinzător, dacă ne uităm la cifrele sale.
Publicația Squawka Football a realizat un top al fotbaliștilor care au creat cele mai multe ocazii în 2021, în top 5 campionate. Răzvan Marin se află pe locul 8, peste starul lui Manchester United, Bruno Fernandes si slovenul Ilicic, de la Atalanta.
Primul în top este englezul Borussiei Dortmund, Jadon Sancho cu 36 de șanse de gol create, iar podiumul este completat de Filip Kostic și Luke Shaw, cu câte 35, respectiv 34 de ocazii create.

Răzvan Marin, cel mai bun din Serie A

Iar asta nu e tot. Răzvan Marin este cel mai bun fotbalist din Serie A la acest capitol. Românul a creat 29 de faze de gol, iar al doilea în top este Josip Ilicic cu 28.
Răzvan Marin are 27 de meciuri pentru Cagliari în acest sezon, un gol marcat și 3 assist-uri, ultimul reușit chiar în partida câștigată cu Bologna, scor 1-0.
Cagliari joacă mâine în deplasare, la Sampdoria. Echipa antrenată de Semplici este prima peste linia retrogradării, cu 21 de puncte, în 25 de meciuri. Adversarii de duminică nu au grija retrogradării, Sampdoria ocupând locul 10, cu 31 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo